Tūrisma rallijs P37. Madona - Cesvaine - Gulbene

Tūrisma rallijs “P 37. Madona – Cesvaine - Gulbene”
2019.gada 18.maijā norisināsies tūrisma rallijs “P37. Madona- Cesvaine- Gulbene”, ko organizē Gulbenes novada pašvaldības aģentūra “Gulbenes tūrisma un kultūrvēsturiskā mantojuma centrs”, Madonas novada pašvaldības Uzņēmējdarbības un tūrisma attīstības nodaļa, Cesvaines Tūrisma centrs sadarbībā ar tūrisma uzņēmējiem, objektu apsaimniekotājiem un pasākuma atbalstītājiem.
Tūrisma rallijā aicinām piedalīties ģimenes, draugus, kolēģus un ikvienu, kam patīk ceļot un iepazīt arvien jaunas un interesantas vietas. Nepieciešama automašīna, busiņš vai motocikls un galvenais - labs garastāvoklis, lai iepazītu jaunus un jau iecienītus tūrisma objektus Madonas, Cesvaines un Gulbenes novados.
Rallija starts būs no plkst. 9:00 – 11:00 Madonā, Saieta laukumā, bet finišs atpūtas kompleksā “Vonadziņi”, Gulbenes novadā, Stāmerienas pagastā no plkst. 18:00 – 20:00.
Tūrisma rallija maršruts vedīs cauri Madonas, Cesvaines un Gulbenes novadiem, ļaujot dalībniekiem iepazīt jaunus un interesantus tūrisma objektus. Katrā vietā komandai būs jāveic atraktīvi un atjautīgi uzdevumi, par to saņemot punktus. Šajā rallijā ātrumam un ceļā pavadītajam laikam nav nozīmes, jāiekļaujas vien noteiktajā rallija norises laikā.
Tūrisma rallijs ir lielisks veids, kā aktīvi un aizraujoši pavadīt dienu, iepazīstot Madonas, Cesvaines un Gulbenes novadus, un uzkrāt pozitīvas emocijas.
Sīkāka informācija un reģistrācija, aizpildot pieteikuma anketu kādā no organizatoru mājaslapām: www.visitgulbene.lv, www.visitmadona.lv, www.cesvaine.lv.
Biļetes cena: 7 EUR no personas. Bērniem līdz 10 gadu vecumam dalība tūrisma rallijā ir bez maksas.
Par visiem jaunumiem varēs uzzināt mājaslapās www.visitgulbene.lv, www.visitmadona.lv, www.cesvaine.lv.

 
Nav gaidāmo pasākumu