Grupas BIG AL & THE JOKERS koncerts

Rudens noskaņas ar grupu “Big Al & The Jokers”

Ir pagājuši veseli pieci gadi kopš pēdējā grupas “Big Al & The Jokers” koncerta Madonas kultūras namā.
Šopavasar grupa atzīmēja savu sesto gadadienu , precīzāk tagadējam grupas nosaukumam ir 6 gadi. Faktiski šie 9 mūziķi – Romāns Vendiņš, Zintis Žvarts, Sandris Skeranskis, Eduards Raubiško, Uldis Ziediņš, Juris Skrajāns, Raitis Aukšmuksts, Pēteris Liepiņš, solists Aļģirdas Šuminskas, skaņu režisors Sergejs Laletins un menedžeris Rafails Balkins kopā strādā jau vairāk kā 10 gadus. Grupas nosaukuma maiņa 2013.gadā atspoguļo kolektīva jauna mākslinieciskā etapa sākumu sadarbībai ar vienreizējo un neatkārtojamo solistu no Lietuvas - Aļģirdas Šuminskas vai BIG AL, kas arī atspoguļojas grupas nosaukumā.
Šī tikšanās ar grupu sakrīt laikā ar tās dalībnieka , madonieša Jura Skrajāna jubileju. Juris savas mūziķa gaitas sācis 1973.g. Madonas kultūras nama estrādes ansambļa “Astra” sastāvā un ir bijis tādu kādreiz populāru kolektīvu sastāvā, kā “Sigulda”, “Suvenīrs”, “Selga”, “Bumerangs” u.c.

Grupa ” Big Al & The Jokers” kā vienmēr sniegs pozitīvas emocijas un dzirkstošas enerģijas lādiņu ilgam laikam. Koncertā grupas mūziķi vedīs Jūs pa zināmām un ne tik zināmām grupas radošās darbības takām, neizpaliks arī pārsteiguma momenti.
Koncertā gaitā ņems dalību arī Madonas mūzikas skolas talantīgākie audzēkņi.
Gaidīsim Jūs labā noskaņojumā uz grupas “Big Al & The Jokers” koncertu Madonas kultūras namā 2019.gada 21.septembrī pl. 19:00.

Biļetes iespējams iegādāties “Biļešu paradīze” kasēs, internetā:  https://www.bilesuparadize.lv/events/event/71364

un Madonas kultūras namā.

Koncerta organizators: SIA “BRIG”
www.jokers.lv

 
Nav gaidāmo pasākumu