CITS PAULS (Jauna Programma) Ralfs Eilands, Latvijas Radio Bigbends

Ralfs EILANDS & Latvijas Radio Bigbends
Kinomūzika, dziesamas, kas ir mūžīgas melodijas nu jau vairāku paaudžu garumā, tās ir mīļas un zināmas ik vienam. Moderns aranžējums ar spēcinošu enerģiju, jaunības azarts, kas aizrauj klausītāju līdz sirds dziļumiem - tas ir CITS PAULS, Ralfa Eilanda un Latvijas Radio Bigbenda izpildījumā.

Kur RALFS EILANDS tur vienmēr intriga, jo dziedātājs uz skatuves spēj izšaut ko tik negaidītu, ka atliek vien apbrīnot viņa universālo talantu. 

Ir tapusi jauna programma, tik pat intriģējoša un tik pat zināma. Lai koncerta atmosfēra būtu brīvāka un atraisītāka, par programmas "iesildītājiem" esam uzrunājuši Latvijā pazīstamus stand-up meistarus. Labdabīgs humors gan pirms, gan koncerta laikā, humors, kas ir viens no dzīves līdzgājējiem  maestro Raimondam Paulam, gan Ralfam Eilandam.

Koncertprogrammas “CITS PAULS” ideja un aizsākumi meklējami Latvijas Televīzijas un Radio Vecgada vakara programmā, kad Ralfs Eilands kopā ar Latvijas Radio bigbendu izpildīja Raimonda Paula skaņdarbu “Karuseļa zirgs” bigbenda pianista Viktora Ritova aranžējumā, kas ieturēts “Electro Deluxe Big Band” muzikālajā stilā.
Programmā “CITS PAULS” mūzikas mīļotājiem būs iespēja dzirdēt maestro skaņdarbus jaunos aranžējumos, Ralfa Eilanda orģinālmūziku, kā arī funk un soul mūzikas korifeju kompozīcijas.


“Šie mūziķi ir vienā līmenī ar jebkuru citu šīs planētas bigbendu! Katra no sekcijām spēlēja un skanēja lieliski, svingojoša ritma sekcija un efektīvas solo partijas, neviena vāja punkta!” – 6 Grammy balvu ieguvējs, trompetists Rendijs Brekers (Randy Brecker)
“Mūzikas tīrradnis,” – mūzikas žurnālists Uldis Rudaks par Ralfu Eilandu.

Koncerta ilgums 1h 40, bez starpbrīža.

 

 
Nav gaidāmo pasākumu