Ekskursijas programma / Ziemassvētku vecīša rezidence (krievu valodā)

Pērkot biļetes cīpars "0" uz dzelteniem kvadrātiem nenozīmē, ka biļetes nav!
Tas ir interaktīvs pasākums bez vietu numerācijas. Droši turpiniet pirkumu.
.

Ziemassvētku ceļojums pasakā

Ja nezināt, kā interesanti pavadīt ziemas brīvdienas ārpus Rīgas, tad brauciet ar jūsu bērniem uz Ziemassvētku vecīša rezidenci un Jaungada muzeju. Sīkāka informācija un laiks interaktīvā kalendārā vietnē.

Jaunais gads un Ziemassvētki - brīnišķīgi svētki, kurus gaida pieaugušie un bērni. Jūs nokļūsiet brīnumpasakā un bērnībā, kur kopā ar bērniem nokļūsiet skaistā vietā, kur ir rezidence un muzeji. Šeit jūs varēsiet ieraudzīt savas bērnības rotaļlietas, kuras saudzīgi saglabāja vecāki, vecmāmiņas un vectēvi vecos koferos un kastēs.

Muzejā varēsiet apskatīt Ziemassvētku un Jaunā gada dažādu gadu kartītes. Visa valsts vēsture atspoguļojas rotaļlietās un kartītēs. Muzejā ir apskatāms viss, kas saistīts ar ziemas svētkiem: markas, nozīmītes, kalendāri, ielūgumi uz svētkiem, Salaveča un Sniegbaltītes figūriņas un daudz kas cits. Te var iepazīties ar Latvijas senākajiem žurnāliem, paskatīties savas bērnības multfilmas, iet rotaļās, nolasīt dzejoli Ziemassvētku vecītim.

Muzejā var atpūsties no pilsētas kņadas un atgriezties bērnībā. Mēs ceram, ka ceļojums pagātnē, jūs padarīs nedaudz laimīgākus.

Vairā par Ziemassvētku programmu bērniem un pieaugušiem šeit >>>

 
Nav gaidāmo pasākumu