Kaspars Markševics un Jenny May Ziemassvētku koncertprogrammā AR MĪLESTĪBU SIRDĪ

Ziemassvētku koncertprogramma "Ar mīlestību sirdī", kurā uzstāsies populārie mākslinieki Kaspars Markševics un Jenny May,  iecerēta kā sirsnīgs, klusināts, skaistas mūzikas piepildīts pārdomu brīdis ikvienam tā klausītājam.
 
Programmā iekļautas tādas dziesmas kā "Tu mazā, klusā Bētleme", "Klusa nakts, svēta nakts", "Svētums mājās", "Ave Maria", "Hallelujah", "Uzsniga sniedziņš balts" un daudzas citas šim periodam atbilstošas dziesmas.
 
Ziemassvētku laiks vienmēr ir bijis īpašs, kad nebūtiskais šķiet acīmredzams un mēs skaidrāk ieraugām un atceramies esības pamatvērtības - mīlestību, draudzību, nesavtīgu došanu un sirds siltumu. Tā arī saucās koncerttūre - "Ar mīlestību sirdī".
 
Koncerta galvenā ideja ir bez lieka skaļuma un trokšņa kaut uz brīdi klausītājiem dāvāt sirds siltumu un mieru. Muzikālais materiāls ir akustisks, kas vēl vairāk radīs siltuma un gaišuma sajūtu.
 
Klausītājus priecēs dziedātāja Jenny May, solists Kaspars Markševics, kā arī pianists, perkusiju meistars, akuskā ģitāra un flauta.
 
Nav gaidāmo pasākumu