GRUPAS SESTĀ JŪDZE SVĒTKU PIETURA RUNDĀLES PILĪ

Grupā «SESTĀ JŪDZE» muzicē dziedātājs un komponists Agris Gedrovičs, dziedātājs un basģitārists Modris Miķelsons, bundzinieks Aldis Strazdiņš, Kristaps Rullis, kurš spēlē stīlģitāru, un viens no labākajiem kantrimūzikas ģitāristiem Baltijā - Jānis Misiņš.
Grupa «SESTĀ JŪDZE» dibināta 2001. gadā. Tā uzstājusies un guvusi atzinību kantrimūzikas festivālos un citos pasākumos Latvijā, Lietuvā, Vācijā, Anglijā, Īrijā, kā arī Dānijā, tostarp Silkeborgas kantrimūzikas festivālā, kas ir viens no nozīmīgākajiem šī mūzikas stila pasākumiem Eiropā.
Kopš grupas dibināšanas, piedaloties Bauskas Starptautiskajā kantrimūzikas festivālā, tā vairākkārt ieguvusi gan «Grand Prix» kā labākā grupa, gan saņēmusi balvas par labāko dziesmu un labāko izpildītāju. Tāpat «SESTĀ JŪDZE» trīsreiz ieguvusi Latvijas mūzikas ierakstu «Gada balvu» - vienreiz kategorijā «Labākā dziesma», divreiz - «Labākais albums». Grupa laidusi klajā četrus albumus - 2004.gadā «Emigrants», 2008.gadā «Kalendārs», 2012. gadā «Iebrien manā saulrietā» un 2016. gadā «Labāko dziesmu izlasi».

 
Nav gaidāmo pasākumu