Muzikāla koncertizrāde bērniem / Vali, mierā!

28. novembrī Valmieras Kultūras centrā notiks muzikāls koncertuzvedums "Vali, mierā!".

Iedomāsimies, ka pēkšņi risinās savādi notikumi, un mēs visi aizmirstam, kā sauc pilsētu, kurā dzīvojam. Kādā veidā mēs spētu savu pilsētu atpazīt un atcerēties tās vārdu? Katrā pilsētā ir savas īpašas vietas, kas raksturo tieši šo pilsētu. Vai mēs tās zinām? Vai zinām teikas un vēsturi, kas saistītas ar šīm vietām? Ja mēs to uzzinām un iepazīstam, tad kā puzles gabaliņus varam salikt savas pilsētas vārdu no jauna.

Koncertuzvedums “Vali, mierā!” ar Valmieras pilsētas bērnu un jauniešu piedalīšanos aizvedīs mūs neparastā ceļojumā un piedzīvojumos. Iepazīsim kopā savu brīnišķo pilsētu, kas ir mūsu mājas!

Režisore: Santa Tanenberga

Scenārijs: Kristīne Dina Bitēna

Mūzika: Atvars Sirmais

Kustību konsultante: Linda Mīļā

Vokālais izpildījums: popgrupa "Notiņas" un "Do-mi-no" (vad. Aigita Guoģe-Lapiņa)

Lomās: Alberts Rokpelnis, Valmieras Viestura vidusskolas skolēni 

Video: Emīls Spuņģis

Biļetes: EUR 2,-. Pedagogiem, kuri pavada bērnu grupu (no 10 pers.), ieeja bez maksas. Grupām lūgums rezervēt biļetes Valmieras Kultūras centra kasē, zvanot pa tālruni 64207207. Daudzbērnu ģimenēm, uzrādot Ģimenes karti 3+ un iepriekš izņemot ielūgumus "Biļešu paradīze" kasē Valmieras Kultūras centrā, ieeja bez maksas. Atlaide daudzbērnu ģimenēm spēkā tikai uz koncertuzvedumu 28. novembrī plkst.18.00!

Plašāk: www.vkc.lv

 
Nav gaidāmo pasākumu