RĪGAS ZIEMASSVĒTKU KONCERTS / Jolanta Strikaite, Mihails Čuļpajevs, Kaspars Zemītis, “Tautumeitas”

 Svini svētkus kopā ar ģitāras virtuozu Kasparu Zemīti, populāro etnomūzikas grupu “Tautumeitas” un izcilajiem operas solistiem Jolantu Strikaiti, Mihailu Čuļpajevu krāšņos Rīgas Ziemassvētku koncertos 25. un 26. decembrī Ķīpsalas hallē! 

 Koncertā skanēs Raimonda Paula Kamēr svecītes deg, Jāņa Strazda Reiz Ziemassvētkos, Imanta Kalniņa Miedziņš sēdi, miedziņš gaida un Sweet love no “Turaidas rozes” repertuāra, Ainara Virgas Eglīte, l.t.dz. Dzied pa priekšu, brāļa māsa u.c. no “Tautumeitas” repertuāra, Meraijas Kerijas All I Want for Christmas Is You , Frančesko Sartori Time to Say Goodbye un citas iemīļotas latviešu un ārzemju komponistu dziesmas K. Zemīša, G.Kalniņa, A.Sējāna un R.Bērtiņa aranžijās. Līdzās tām arī populāra klasiskā mūzika – gaišais J. Pahelbela Kanons ērģelēm un orķestrim, ukraiņu komponista N. Leontoviča kora dziesma “Schedrick”, kas daudziem zināma kā melodija no kinofilmas “Viens pats mājas”, un tradicionālās Ziemassvētku melodijas.

 Koncertu kuplinās Vidzemes Augstskolas un Valmieras Kultūras centra jauniešu koris “Skan”, Carnikavas jauktais koris “Vēja balss”, Liepājas Mūzikas, mākslas un dizaina vidusskolas zēnu koris, Valmieras mūzikas skolas meiteņu koris “SolLaRe”, svētku kamerorķestris un pavadošā grupa. Diriģenti – Rūdolfs Bērtiņš un Jurģis Cābulis.

 Mākslinieciskais vadītājs: Rūdolfs Bērtiņš, režisors un scenogrāfs – Reinis Suhanovs.

 Koncertu sākums:  25.decembrī plkst. 17.00 un 26.decembrī plkst. 14.00 

 
Nav gaidāmo pasākumu