/365 SVĒTKU KONCERTS/ Guntars Račs un grupa Saldās sejas, piedalās Ivo Fomins, Normunds Rutulis, Buks, u.c.

Guntars Račs un “Saldās sejas” uzstāsies Jēkabpilī!


Populārā dziesmu autora un dzejnieka Guntara Rača dzejoļu grāmatas “365” 1. daļa, pēc Latvijas Grāmattirgotāju asociācijas apkopotajiem datiem, kļuva par 2017. gada vispieprasītāko grāmatu Latvijā. Tādus panākumus līdz šim neviena dzejoļu grāmata Latvijā nebija guvusi. Arī grāmatas 2. daļa kopš šī gada februāra 7 mēnešus pēc kārtas ieņēma augstākās pozīcijas grāmatnīcu topos.

Par godu grāmatas panākumiem, Guntars ap sevi pulcinājis veselu virkni pazīstamu Latvijas izpildītāju un atjaunojis astoņdesmitajos gados dibinātās grupas “Saldās sejas” darbību. Ar šo sastāvu sniegti izpārdoti koncerti Liepājā, Kuldīgā, Cēsīs, Ventspilī, Jelgavā un citur Latvijā!

Jēkabpilī Guntars Račs un grupa “Saldās sejas” viesosies 3. novembrī. Krustpils kultūras namā plkst. 17.00 ikvienu aicinām uz grāmatas “365” svētku koncertu.

Tāpat kā koncertu sērijas pirmajos koncertos, arī šoreiz koncertos piedalīsies dažādi īpašie viesi, jo katra koncerta repertuārs atšķiras no iepriekšējā. Koncerta īpašie viesi Jēkabpilī solījušies būt Ivo Fomins, Normunds Rutulis, Buks un jaunā un daudzsološā dziedātāja Kristena Cīrule.

Muzikālā domubiedru grupa “Saldās sejas” ir dibināta 1985. gadā. Pirmajā sastāvā muzicēja Zigfrīds Muktupāvels, Guntars Račs, Tomass Kleins, Aldis Žimants un citi. Grupas darbība atjaunota 2017. gadā kā atvērts projekts ar mainīgu sastāvu un repertuāru. Šobrīd “Saldo seju” pamatsastāvā ir tās oriģinālā sastāva dalībnieki Guntars Račs un Tomass Kleins. Piedalās Jānis Narkevics Jr., Uģis Tirzītis un Andris Alviķis. Grupas repertuārā ir populārākās dziesmas, kuras Guntars rakstījis kopā ar tādiem autoriem kā Raimonds Pauls (Cāļus skaita rudenī, Lācis, Lecam pa vecam, Nekur nav tik labi kā mājās, Kūko, kūko dzeguzīte, Rasa, u.c.), Ainars Virga (Es karājos tavā bizē, Kādā brīnišķā dienā, Ozolam, Zelta sirds u.c.), Tomass Kleins (Muzikants, Dziesma par laimi, Dzimis Latvijā) un paša Guntara autordziesmas no grupas “bet bet” repertuāra, kā arī vairākas pilnīgi jaunas dziesmas. Koncertos dzirdami arī dzejoļi no Rača populārās dzejoļu grāmatas “365”. Katrs koncerts ir neatkārtojams un unikāls, vienmēr piedalās arī kādi vietējie mākslinieki, bet pēc koncerta grupas dalībnieki sniedz autogrāfus un labprāt fotografējas ar koncerta apmeklētājiem.
Koncerta norises vietā būs pieejamas arī grāmatas “365”, kā arī grupas CD koncertalbumu.

Grupas “Saldās sejas” koncerti - tie ir svētki pašiem mūziķiem un katram koncerta apmeklētājam.

Biļetes “Biļešu Paradīze” kasēs un internetā.
Biļešu cenas 3 €, 5 €, 7 €.

 
Nav gaidāmo pasākumu