Tenoru Gads - elegants koncerts ar jokiem

Latvijas koncertzālēs un Kultūras namos notiks elegants un joku pilns koncerts TENORU GADS, kurā apvienojušies dziedoši un asprātīgi  aktieri un  izcili operas solisti.  Koncertā piedalīsies dziedātāji  Juris Jope, Emīls Kivlenieks, aktieri  Mārtiņš Brūveris, Kristians Kareļins no Latvijas Nacionālā teātra un liepājnieks, Jaunā Muzikālā teātra aktieris  Marģers Eglinskis. Dziesmu pavadījumu nodrošinās pianista Anatolija Livčas instrumentālā grupa  (ģitāra – Artūrs Kutepovs, sitaminstrumenti – Uģis Krūskops).

 Koncertā skanēs gan jaunas, bet jau iemīļotas dziesmas, īpašā sabalsojumā un aktieriskā interpretācijā, gan dziesmas no klasiskā tenoru repertuāra.   

 Īpašs notikums koncertā būs Endrū Loida Vēbera dziesmas “Amigos para siempre” pirmatskaņojums Latvijā un latviskā versijā. To klausītāji varēs baudīt koncerta finālā.  Dziesmas teksta autore ir Elizabete Trumpe. Dziesma tika sarakstīta 1992.gada Barselonas Olimpiskajām spēlēm, un toreiz to izpildīja Hosē Karerass un Sāra Braitmena, tagad to izpildīs visi koncerta dalībnieki.  

 Skatītājiem noteikti pārsteigums būs Dona un repera Ozola dziesma "Salauzta sirds", kuru  tenori izpildīs savā interpretācijā (atgādināsim, ka šis skaņdarbs nesen notikušajā “Zelta mikrofona” ceremonijā saņēma balvu kategorijā “Gada dziesma”).

Koncertā programmā iekļautas arī dziesmas “Karameles”, “Tavas mājas manā azotē”, "Brīvdiena", “Mīlestība” - Kvazimodo dziedājums no Z.Liepiņa operas "Parīzes Dievmātes katedrāle".  “O, Sole mio”, “Besame mucho”  un daudzas citas jaunā interpretācijā un daudzbalsībā.  

 Koncertā  skatītāji no māksliniekiem varēs sagaidīt ne tikai skaistas dziesmas jaunās versijās, bet arī jokus un asprātības.  Koncertu cikls aizsākās, gaidot Jauno gadu, tālab koncerta scenārijā  programmā ir ietverti stāsti par horoskopa zīmēm,  atnākušo Žurkas gadu un visu, kas ar to saistās. Mākslinieki ar smaidu ir atraduši  pozitīvo  visās dzīves jomās,  radot optimistisku gaisotni un cerīgu skatu nākotnē.

 Koncertā netrūks arī emocionālas notis un aizkustinoša pacēluma, ko nodrošinās mākslinieku  vokālie talanti, meistarība un, noteikti, dziesmu izvēle.

 Pasākuma vadītāja  lomā iejutīsies atraktīvais un spilgtais Latvijas Nacionālā teātra  aktieris Kristians Kareļins. 

 Vairāk informācijas:     Mob. 29473307

 
Nav gaidāmo pasākumu