ŠLĀGERPRIEKS. Apvedceļš. Sestā jūdze. Roja

24. novembrī 18.00 Latgales vēstniecībā GORS notiks koncerts “Šlāgerprieks”, kurā uz vienas skatuves tiksies trīs grupas – “Apvedceļš”, “Sestā jūdze” un “Roja”.

APVEDCEĻŠ

Grupa “Apvedceļš” no Smiltenes dibināta 2000. gada pavasarī. Muzikālajā apvienībā darbojas solists Jānis Krūmiņš, basģitārists Armands Leimanis, soloģitārists Edžus Podnieks, bundzinieks Salvis Skopāns un taustiņinstrumentālists Raimonds Baltiņš. Grupas populārākā dziesma ir “Zemenes”, bet darbības laikā “Apvedceļš” izdevis jau 10 albumus. Grupa sekmīgi piedalās dažādās dziesmu aptaujās un pasākumos.

SESTĀ JŪDZE

Grupā “Sestā jūdze” muzicē: dziedātājs un komponists Agris Gedrovičs (balss, akustiskā ģitāra), Modris Miķelsons (balss, basģitāra), Aldis Strazdiņš (sitamie instrumenti), Kristaps Rullis (steelģitāra) un viens no labākajiem kantrimūzikas ģitāristiem Baltijā – Jānis Misiņš (ģitāras). Grupa “Sestā jūdze” dibināta 2001. gadā. Tā uzstājusies kantrimūzikas festivālos un citos pasākumos Latvijā, Lietuvā, Vācijā, Anglijā, Īrijā un Dānijā, kur Silkeborgas kantrīmūzikas festivālā, kas ir viens no nozīmīgākajiem šī mūzikas stila pasākumiem Eiropā, saņēmusi grandiozas ovācijas un pozitīvas atsauksmes. Kopš grupas dibināšanas, piedaloties Bauskas Starptautiskajā kantrimūzikas festivālā, tā vairākkārt ieguvusi “Grand Prix” kā labākā grupa, gan saņēmusi balvas par labāko dziesmu un labāko izpildītāju. Tāpat “Sestā jūdze” trīsreiz ieguvusi Latvijas mūzikas ierakstu Gada balvu – vienu reizi kategorijā “Labākā dziesma”, divas reizes – “Labākais albums”. Grupa izdevusi četrus albumus: “Emigrants” (2004), “Kalendārs” (2008), “Iebrien manā saulrietā (2012) un “Labāko dziesmu izlasi" (2016)

ROJA

Grupa “Roja” dibināta 1998. gadā, tās pirmā albuma nosaukums bija “Laiks mīlēt”. Laikā no 2000. līdz 2010. gadam grupa izdevusi vairākus albumus – “Tavs smaids”, “Mazliet no vēja” un “Kamenes deja”. Divus gadus pēc kārtas (2008. un 2009. gadā) dziesma “Kamenes deja” bijusi 1. vietā kā visspēlētākā dziesma Latvijas Radio 2 ēterā. Grupa regulāri piedalās Latvijas šlāgeraptaujā. Dziesma “Mazliet no vēja” tās finālā ir ieguvusi trešo vietu, “Kamenes deja” otro, bet dziesma “Zvejniekdēls” piekto vietu, savukārt dziesma “Ja būtu Tu” dziesmu aptaujā “Dzintara dziesmas” ieguva piekto vietu. 2018. grupa svin 20 gadu jubileju un gatavo jaunu albumu.

GORS Kultūras vēstnieku programmas dalībniekiem biļetes ar 10% atlaidi, veicot pirkumu kasēs vai Latgales vēstniecības GORS biļešu sistēmas klienta profilā. Kasēs lūgums uzrādīt karti pirms pirkuma veikšanas.

Informējam, ka pasākuma laikā ilustratīvi mākslinieciskiem mērķiem un nolūkā informēt sabiedrību par notikušo pasākumu var tikt veikta fotografēšana, video un/vai audio ieraksta veikšana. Minētās darbības tiek veiktas atbilstoši datu apstrādes prasībām, neidentificējot konkrētas personas. Iegūtie materiāli var tikt publicēti un/vai translēti plašsaziņas līdzekļos, kā arī sociālajos tīklos internetā u.tml.
 
Ja Jūs nevēlaties tikt fotografēts vai filmēts, Jums ir tiesības pieprasīt, lai šādas darbības attiecībā uz Jums netiek veiktas. Jums ir tiesības lūgt neizmantot vai dzēst Jūsu personas datus – fotoattēlu, video vai audio ierakstu, kurā jūs esat fiksēts, sazinoties ar personas datu apstrādes pārzini – SIA “Austrumlatvijas koncertzāle” administrāciju klātienē, Rēzeknē, Pils ielā 4; zvanot 646 33303 vai rakstot [email protected].

 
Nav gaidāmo pasākumu