MIKROFONA APTAUJAI 50

MIKROFONS - viena no savulaik iecienītākajām Latvijas Radio programmām.Pirms apaļiem 50 gadiem tajā aizsākās ikgadējā latviešu dziesmu aptauja,gūstot milzu popularitāti Latvijā un pasaulē.Daudzi desmiti komponistu un mūziķu,desmitiem tūkstošu klausītāju Latvijā un citur pasaulē,balsojot par SAVU dziesmu,gada dziesmu - karalieni.

Mikrofona aptauja gadu gaitā pārtapa par latviešu tautas mazajiem dziesmu svētkiem,ar savu tautisko garu un vienotību tuvinot mūsu lielo dziesmoto revolūciju un kļūstot par latviešu estrādes dziesmas pieminekli.

50 gadi - tātad ir pienācis brīdis atkal būt kopā - latviešu dziesmai un klausītājam.Mums visiem.Lai priecātos,baudītu,veldzētos un atcerētos...

"Mikrofona aptaujas" 50 gadu jubilejas koncerti notiks 30.novembrī plkst 19.00 VEF kultūras pilī Rīgā un 1.decembrī plkst.19.00 Latgales vēstniecībā "Gors" Rēzeknē.

Koncertos piedalīsies : Viktors Lapčenoks, Žoržs Siksna, Olga Rajecka, Uģis Roze, Credo, Adrians Kukuvass, Mārtiņš Brauns, Uldis Marhilēvičs, Jānis Lūsēns, Boriss Rezņiks, Brāļi Ziemeļi, Nauris Puntulis, Jānis Paukštello, Aija Vītoliņa, Andris Ābelīte, Ieva Kerēvica, Artūrs Biķernieks, Olga Stupiņa, Inta Gudovska, Anita Levša, muzikālā apvienība "Vintāža" un citi mūziķi.
Koncertu vadīs leģendārie Latvijas radio raidījumu vadītāji un diktori -
Gunārs Jākobsons un Lia Guļevska.

 
Nav gaidāmo pasākumu