PŪT, VĒJIŅI / koncertstāsts Latvijai

            Turpinot tradīciju "ar cieņas apliecinājumu savai zemei un rotaļīgu vieglumu mūzikā", top Latvijas simtgadei un Daugavai veltīts jauns koncertstāsts PŪT VĒJIŅI.

         Ne velti Daugavu dziesmās bieži dēvē par mūsu Likteņupi, Sirdsdaugavu, Māmuliņu. Kā liela un pilnasinīga artērija tā plūst cauri mūsu zemei un vēsturei, atgādinot gan par iznīcināto un zaudēto, gan saglabāto un izcīnīto, un vienmēr esot kopā ar Dieva svētīto tautu, kas mīt tās krastos.

            Tas ir stāsts par cilvēka garu un Daugavu, par tiltu starp pagātni un šodienu, tiltu mūsu dzīvei, likteņiem un attiecībām, kas izskanēs Imanta Kalniņa, Zigmara Liepiņa, Raimonda Paula, Jāņa Lūsēna, Kārļa Lāča,  Ulda Marhilēviča un daudzu citu komponistu melodijās.

            Koncertstāstā „PŪT, VĒJIŅI” piedalīsies Dainis Skutelis, Anmary, Atis Ieviņš, Ginta Krievkalna, Antra Stafecka, Miks Dukurs, Elizabete Lukaševiča, Edgars Lipors, Kristaps Krievkalns, Edgars Kārklis, Ēriks Upenieks, Armands Treilihs, Miķelis Vīte un deju studijas "Benefice" dejotāji.

            Tiekamies Ogrē, Valmierā, Tukumā, Cēsīs, Liepājā, Jelgavā, Alūksnē, Rēzeknē, Siguldā, Aizkrauklē, Līvānos, Ādažos un Rīgā. 

             Aicinām biļetes iegāties savlaicīgi, jo, koncertiem tuvojoties, tās kļūs dārgākas.

            Iepriekšējos gados šī cikla ietvaros klausītājus sasniedza programmas "Mana dziesma Latvijai", "Latviešu kino un teātra zelta dziesmas", "Brīvās Latvijas dziesmas", "Manas tautas dziesmas", „Manai Dzimtenei”, „Es savai Tēvzemei”, „Manas Tautas Likteņdziesmas” un „Dod, Dieviņi”.

Organizē „Izklaides producentu grupa 7”.

Informējam, ka pasākuma laikā ilustratīvi mākslinieciskiem mērķiem un nolūkā informēt sabiedrību par notikušo pasākumu var tikt veikta fotografēšana, video un/vai audio ieraksta veikšana. Minētās darbības tiek veiktas atbilstoši datu apstrādes prasībām, neidentificējot konkrētas personas. Iegūtie materiāli var tikt publicēti un/vai translēti plašsaziņas līdzekļos, kā arī sociālajos tīklos internetā u.tml.

 

 
Nav gaidāmo pasākumu