PĒC LĪDAKAS PAVĒLES (Mogiļevas dramatiskā teātra viesizrāde)

MOGIĻEVAS DRAMATISKĀ TEĀTRA VIESIZRĀDE


Jeļizaveta Tarahovska pēc krievu tautas pasaku motīviem
PĒC LĪDAKAS PAVĒLES
Pasakaina atrakcija divos cēlienos

Krievu valodā
Ieteicamais vecums: 6+
Pirmizrāde: 2017. gada 20. decembrī

Izrādē “Pēc līdakas pavēles” ir savijušies iemīļotāko krievu tautas pasaku sižeti. Reiz kādā karaļvalstī dzīvoja labsirdīgs un krietns puisis Jemeļa. Kādu dienu viņš negaidīti noķēra burvju līdaku, bet apžēlojās par viņu un palaida brīvībā. Pateicībā līdaka apsolīja izpildīt visas Jemeļas vēlēšanās - atliek tikai pateikt: „Pēc līdakas pavēles, pēc mana lūguma!” Un sākās īsti brīnumi: spaiņi aizgāja pastaigā gluži kā svarīgi kungi, ragavas aizbrauca uz mežu bez zirga!


Vēl tajā karaļvalstī dzīvoja karalis un viņam bija meita – princese Ņesmejana. Karalis apsolījās savu kaprīzo meitu izdot par sievu tam, kurš spēs viņu sasmīdināt. Kuram gan, ja ne Jemeļam, šis uzdevums būs pa spēkam?!


Vai vēlaties zināt, kas notika tālāk? Tad nāciet uz bezgala smieklīgo un aizraujošo, pasakaino atrakciju, kas veidota pēc krievu tautas pasaku motīviem! Esiet gatavi trakulībām un jautrībai, aizrautīgām dziesmām un dejām! Koša un jautra izrāde no-teik-ti patiks ne tikai bērniem, bet arī pieaugušajiem. Jūs gaida patīkami pārsteigumi!

 

 

 
Nav gaidāmo pasākumu