ROMANTIĶI (Mogiļevas dramatiskā teātra viesizrāde)

MOGIĻEVAS DRAMATISKĀ TEĀTRA VIESIZRĀDE


Edmonds Rostāns
ROMANTIĶI
Komēdija trīs cēlienos

Krievu valodā
Ieteicamais vecums: 12+
Ilgums: 2 stundas 30 minūtes
Pirmizrāde: 2017. gada 27. aprīlis

Režisors: Mihails Lašickis
Scenogrāfs un kostīmu mākslinieks: Mihails Lašickis
Izrādi vada režisora asistente Natālija Ustinoviča
Izrāde skan indī roka grupas „ili-ili” mūzika.

Lomās: Anželika Barčana,Veronika Baranova, Pavels Zarovskis, Jeļena Krivonos, Dmitrijs Dudkevičs, Aleksandrs Matjuško, Aleksejs Cibins, Vadims Artimenja, Ļudmila Žuravļova, Nadežda Milovanova, Ļudmila Bareiša.

Dzirkstošs humors, riskanta nolaupīšana, drosmīgi dueļi un cēli varoņdarbi – tas viss jūs gaida komēdijā „Romantiķi”, kuras pamatā ir franču dzejnieka un dramaturga Edmonda Rostāna luga.

Izrādes sižetā tiek parodēta Šekspīra traģēdija „Romeo un Džuljeta”: kaislīgas jūtas rodas starp jaunēkli Persinu un meiteni Silvetu no divām savstarpēji naidojošajām dzimtām. Taču īstai mīlai visi šķēršļi ir pārvarami, un jebkādas ierunas no vecāku puses tikai iekvēlina īstenu romantiķu jūtas! Abi jaunieši, pārlasījušies romantisko literatūru, pat sapņo par bīstamību un piedzīvojumiem! Taču pavisam drīz kļūst skaidrs, ka naids starp ģimenēm ir neīsts – abu ģimeņu galvas izspēlējuši to, lai panāktu laulību starp naivajām atvasēm...

Vai, uzzinot par apmānu, jaunie cilvēki vilsies savos ideālos, vai tieši pretēji – viņu jūtas kļūs tikai stiprākas? Par to jūs uzzināsiet mūsu komēdijā – jautrā, smalkā un muzikālā. Savukārt izrādē skanošā dzīvā mūzika pasvītros izrādē valdošās neprāta, jaunības un romantikas atmosfēru.

 
Nav gaidāmo pasākumu