MELO-M Vecgada lielkoncerts

 

Latvijas simtgades gada nogalē čellu trio “Melo-M” aicina uz tradicionālajiem Vecgada lielkoncertiem Rīgas Kongresu namā, šoreiz repertuārā īpaši akcentējot gan latviešu autoru mūziku simtgades kontekstā, gan sperot soli nākotnē ar jaunām un mūsdienīgām kompozīcijām trīs čellu un solistu sadarbībā. 

Liekot uzsvaru uz šīgada Latvijas svētkiem, lielkoncertos ievērojamu daļu repertuāra veidos gan tautasdziesmu versijas, gan latviešu autoru popmūzikas un rokmūzikas skaņdarbi īpaši veidotos aranžējumos čellu trio un sitamajiem instrumentiem, programmā skanēs arī “Melo-M” dalībnieka Kārļa Auzāna oriģināldarbi. 

Savukārt, tuvojoties koncerta noslēguma daļai, gaidāmi īpaši pārsteigumi un viesi. Kopā ar “Melo-M” muzicēs plaši pazīstamā un daudzpusīgā soliste Dināra Rudāne, kā arī jaunais, bet jau starptautisku atpazīstamību ieguvušais DJ Makree. Šādā kompānijā izskanēs jaunas versijas par pasaulē pazīstamiem un aktuāliem popmūzikas un deju mūzikas hitiem. 

Līdz ar to “Melo-M” Vecgada lielkoncerts sniegs plašu un daudzveidīgu mūzikas, noskaņu un iespaidu spektru – no latviskā un nacionālā, līdz laikmetīgam un mūsdienīgam. 

“Melo-M” Vecgada lielkoncerti Rīgas Kongresu namā notiks 27. Decembrī plkst. 15.00 un 19.00. Biļetes iespējams iegādāties “Biļešu paradīzes” kasēs un interneta vietnē www.bilesuparadize.lv. 

 

 

 

 
Nav gaidāmo pasākumu