Cabaret O

Projekta “Cabaret” komanda veido jaunu koncertiestudējumu “O”!!!

Cabaret vakari notiks decembrī Sporta 2 kvartāla lielajā zālē.

O, sarosieties – tas tuvojas!

 Izbrīvējiet ceļu mūziķu maršam, solistu personībām, dejotāju volānu metriem un starmešu karstumam, jo tie vairs nav apturami, tie nāk ar jaunu jaudu un decembrī jums būs krist šajā kārdinājumā.

 Esot laiktelpa, kurai piemīt tik spēcīga gravitācija, ka nekas, it neviens, pat gaisma no tās nespēj izkļūt. Tomēr pat vislielākajā tumsā cilvēks sāk izstarot gaismu, ja vien kaut reizi dzīvē izjutis O brīnuma garšu.

 O ir par koncentrētu sākuma punktu. Kad putekļa lieluma čemodānā, cenšamies ietūcīt visu sadzīvoto, lai ceļotu ārpus riņķa līnijas. Ikreiz tuvojoties O pirmspaņemtā apjoms paliek arvien mazāks, bet pēcaiznestā – nepanesami viegls.

O ir par brīnumu, kas pārvar pievilkšanās un gaismas ātruma likumus. Par bērna beznosacījuma zinātkāri un ticību pasaules kārtībai. Par pilnu tukšumu.

O ir par atplestām apaļacīm caur kurām sirds uz pasauli skatās un muti, caur kuru ar pasauli sarunājas. O ir ceļš cauri. Caurums. Caurvējš. O ir laiktelpa, kur vismaz divas pasaules satiekas un jaunas dzīvības gaismas ātrumā top.

 Kontrindikācijas un blaknes:

 Nav zinātnieku, kas stātos pretim tās pierādīt. Ir liecības par spēkstaciju darbinātspējīgu, teju magnētisku jaudu, par svelmi, par karuseļiem, taureņiem, sikspārņiem un citiem lidojošiem objektiem, par zaudētām domām un aizmirstiem mērķiem, par lāsojošiem deniņiem, skaustu un citām jauniepazītām ķermeņa vietām, par svara, elpas, laika un telpas ilūziju, par jaunatklātu spēju lidot un ceļot bez robežām, pasēm un vīzām.

 O neizraisa atkarību, bet tam taču piemīt tik spēcīga gravitācija, ka nekas, it neviens, pat gaisma no tās nespēj izkļūt.

 Konsultācijas par O simptomiem: www.bilesuparadize.lv/cabaretO

Programmā:

No 20.00 – ieeja pasākumā ( “Sporta 2” kvartāla zālē, ieeja no Hanzas ielas),

20.45 – 21.45 koncertiestudējuma “O” 1. daļa;

21.45 – 22.15 starpbrīdis;

22.15 – 23.15 koncertiestudējuma “O” 2. daļa;

23.15 – 3.00 vakara neformālā daļa - saviesīgas sarunas, DJ, dejas, foto stends. Visu pasākuma laiku darbojas bāri un viesmīļi apkalpo galdiņus.

 Par ēdieniem un dzērieniem koncertiestudējuma “O” vakaros gadās SIA “Možums” komanda šefpavāra Jurija Kuligina vadībā. Jums būs iespēja pasūtīt papildus arī siltos ēdienus, kuru pasniegšana notiks pēc sekojoša scenārija: pasūtījumi siltajiem tiks pieņemti līdz koncertiestudējuma 1. daļai, bet pasniegti starpbrīdī, t.i., starp koncertiestudējuma 1. un 2. daļu.

 Biļetes ir pieejamas www.bilesuparadize.lv

Biļešu cena EUR 85.00 (cenā ietilpst arī pirmās uzkodas un dzirkstošā vīna glāze)

Kolektīvie pieteikumi – [email protected]

 

 

 
Nav gaidāmo pasākumu