MINJONI KOSMOSĀ

Maskavas lielo leļļu teātris "TERRRA-SHOW"

Minjoni ir pasaulē labākie un jautrākie izgudrotāji, kuri ne mirkli nespēj nosēdēt uz vietas piedzīvojumu meklējumos. Arī šogad viņi ir izgudrojuši pasakaino ‘’Pārvietotāju’’ ar kura palīdzību ir iespējams doties Kosmiskajā piedzīvojumā. Kosmodromā tiek veikti pēdējie sagatavošanas darbi lidojumam uz kuru ir pieaicināti visi zēni un meitenes. Taču uzzinot par ceļojumu, Nemirstīgais Kaščejs nolēma nozagt ‘’Pārvietotāju’’ lai ar tā palīdzību iekarot un aizpildīt ar savu ļaunumu ne tikai Zemi, bet arī visu pārējo Kosmosu. Lai plāns izdotos Nemirstīgais Kaščejs saindē ar ´’Ļaunuma mikstūru’’ Minjonu mīļāko ēdienu- banānu. Pagaršojot šo saindēto našķi Minjons Džerijs pārvēršas par neganto ‘’Žoržu Tumsas Pavēlnieku’’. Kopā ar Kaščeju ,Žoržs Tumsas Pavēlnieks, nolemj ar ‘’Pārvietotāja palīdzību doties uz Mēnesi.

Taču Ļaunuma mikstūras iedarbība nav mūžīga, kā arī Kaščejam nav tik daudz banānu lai nemitīgi barot ļauno Minjonu, tapēc ļaundaris sākumā nolemj iegriezties valstī Banānija lai nozagt tur visus banānus.

Edits un Minjons Kevins dodas kopā ar bērniem lai glābt Džeriju un atgriezt ‘’Pārvietotāju’’.

Nokļūstot Banānijā, Edits, Kevins un bērni palīdz Karalim Banānijam Septiņpadsmitajam atjaunot salu pēc grautiņa kuru sarīkoja Kaščeju un Žoržs Tumsas Pavēlnieks, un vēlāk dodas uz Mēnesi.

            Daudz jautru un  neaizmirstamu piedzīvojumu gaida mazos skatītājus, kur ar Labsirdības spēka palīdzību Minjoni spēs atgriezt Džeriju un pasakaino ‘’Pārveidotāju’’ un pieveikt ļauno Kaščeju un doties Kosmosā.

            Izrādē varēs redzēt akrobātiskos numurus, žonglēšanu un spēles ar skatītājiem. Nepalaid garām!

Bērniem līdz 5 gadu vecumam ieeja ir bez maksas sēžot vecākiem klēpī.

 
Nav gaidāmo pasākumu