Ainaram Virgam 55 / jubilejas koncerts

2019.gada 6.aprīlī populārais rokmūziķis – liepājnieks Ainars Virga – svinēs 55 gadu jubileju. Par godu šim notikumam 18.aprīlī un 20. maijā tiek rīkoti vērienīgi jubilejas lielkoncerti Liepājas koncertzālē „Lielais Dzintars”

„Koncertu esam ieplānojuši divās daļās: pirmajā skanēs pilnīgi jauns dziesmu cikls, kas vēl top un kuram rakstu gan mūziku, gan vārdus. Vairāk pagaidām neko nestāstīšu, lai tas klausītājiem būtu pārsteigums. Savukārt otrajā daļā, kur piedalīsies vairāki viesi – mani labi skatuves partneri – esam iecerējuši atskaņot manas dažādos gados tapušās dziesmas un lielākos hītus visās iespējamajās aranžijās un salikumos,” stāsta Ainars, piebilstot: „Nāciet uz koncertu, nenožēlosiet! Neapšaubāmi, koncertā tiks norauts jumts…”

Atgādināsim, ka, mācoties Liepājas mūzikas skolā, A.Virga apguva vijoļspēli, bet savas muzikālās karjeras laikā kopš 1980.gada viņš ir muzicējis grupās „Vabolītes”, „Corpus”, „Neptūns”, „Liepājas brāļi”, „Līvi”, „Riga”, „Liepājas brāļi” un „Virga Hard Orchestra”. Jāpiebilst arī, ka mūziķa kontā ir ļoti daudz populāru hītu: „Dzimtā valoda”, „Eglīte”, „Meitene zeltene”, „Es karājos tavā bizē”, „Dzelzsgriezējs”, „Liedagā”, „Kādā brīnišķā dienā”, „Dieva dēls”, „Tikai tā”, „Deviņvīru spēks” u.c. Daudzas no tām skanēs arī Ainara Virgas jubilejas koncertā nākamā gada 6. aprīlī. 2014. gada aprīlī Ainars Virga laida klajā pirmo solo albumu „Dziesmas par dzīvi un mīlestību”, kas tika atzīts par 2014. gada labāko metāla un roka albumu. Pēc koncerta būs iespēja iegādāties CD un saņemt mākslinieka autogrāfus.

 
Nav gaidāmo pasākumu