Dārta Tisenkopfa (arfa) un Džūlija Arnaboldi (alts). TĀ SKAN VASARAS NAKTS

Vasaras pilnbriedā, kad naktīm piemīt melodiski veldzējoša dvesma, latviešu arfiste Dārta Tisenkopfa un itāliešu altiste Džūlija Arnaboldi piedāvā klausītājiem savu vasaras nakts skanējuma interpretāciju. Klausītājus uzrunās īpašs duets – alta vijole un arfa, mūziķēm esot uz vienas nots pārliecībā, ka alta raupjā un nepieradinātā balss lieliski satiek ar ēterisko un trauslo arfas skanējumu, radot ļoti plašu un unikālu krāsu spektru.
Vasarīgajā un spilgtajā dueta koncertprogrammā, ar izjūtu līdzpaņemtu no saulainās Itālijas, mūziķes atskaņos 19.,20. gs. komponistu Arnolda Baksa, Kloda Debisī, Morisa Ravēla, Luigi M. Tedeski un citu autoru oriģinālmūziku un pārlikumus altam un arfai. Mūziķes no sirds cer bagātināt un aizkustināt klausītājus.

Dārta Tisenkopfa (arfa, Latvija) un Džūlija Arnaboldi (Giulia Arnaboldi, alta vijole, Itālija) ar izcilību absolvējušas Parmas ‪Arrigo Boito konservatoriju Itālijā, kur uzsākušas māksliniecisko sadarbību dažādos kameransambļos. Abas ir aizrautīgas kamermūziķes un jau vairākkārt kopā uzstājušās koncertos un festivālos, tostarp piedalījušās starptautiskajā laikmetīgās mūzikas festivālā „Traiettorie”, Mantovas kamermūzikas festivālā un sniegušas koncertus Auditorium del Carmine koncertzālē, kā arī Casa della Musica Parmā, Itālijā.

 
Nav gaidāmo pasākumu