Koncertuzvedums ģimenēm ar bērniem MAZAIS GANIŅŠ / Operas dienas Jēkabpilī

22. jūlijā plkst. 17.00 Krustpils kultūras namā aicinām uz muzikālo izrādi “Mazais ganiņš”. Mazie skatītāji varēs sekot līdzi Alberta Kronenberga mazā ganiņa piedzīvojumiem, kurš devās pasaulē meklēt pazudušo sivēntiņu un aitu.

Apceļojot tālas zemes, ganiņš iepazīstas ar daudz un dažādiem draugiem. Krāsainu notikumu jūklī ganiņš ceļā palīdz arī tiem, kuri nonākuši nelaimē. Nokļūsim gan Leiputrijā, gan debesīs pie laika veča. Lidosim ar pūķi un satiksim laupītājus. Kur tad nozudis sivēntiņš un aita? Tā ir mīkla, ko izrādes laikā visi kopīgi atrisināsim.

Izrāde ar Raimonda Paula mūziku veidota pēc Alberta Kronenberga “Mazā ganiņa” motīviem.
Režisors – Juris Jonelis
Horeogrāfe – Lilija Lipore
Animātore – Ilze Ruska
Tērpu māksliniece – Agnese Spridzāne
Video – VJ Viktors Keino

Koncertuzvedumā piedalās: VEF Kultūras pils vokālais ansamblis “POPPY”, VEF Kultūras pils bērnu vokālais ansamblis “MOMO”, VEF Kultūras pils deju grupa “Ritms”, instrumentālā grupa Māra Treija vadībā, kā arī solisti – Laima Miltiņa un Salvis Sprūžs.

Izrādes ilgums: 1 h 30 min.

Biļetes “Biļešu Paradīzes” kasēs un internetā
Biļešu cenas 4 €, 6 €, 8 €
Ģimenes draudzīgās biļetes cena 20 € (4 cilvēki)
Bērnam līdz 6 gadu vecumam, neaizņemot atsevišķu sēdvietu, ieeja bez maksas.

Cilvēkam ar kustību traucējumiem un viņa pavadonim uz jebkuru no Operas dienu koncertiem – ieeja bez maksas. Lūgums pieteikties līdz 16. jūlijam, zvanot pa tālruni 65221152, darba dienās no plkst. 9.00 līdz 17.00.

Organizē: Jēkabpils Kultūras pārvade
Projektu “Baltijas akords. Operas dienas Jēkabpilī.” atbalsta Latvijas Valsts mežu atbalstītā Zemgales Kultūras programma”

 

 
Nav gaidāmo pasākumu