Svētku koncerts VECGADA VALSIS

Kristīne Balanas /vijole/

Liepājas Simfoniskais orķestris

Diriģents Guntis Kuzma

 Pēc labākajām Vīnes gadumijas koncertu tradīcijām, arī Cēsīs 2018. gadu aizvadīsim ar krāšņu svētku programmu! Liepājas Simfoniskā orķestra un jaunās, talantīgās vijolnieces Kristīnes Balanas izpildījumā skanēs skaistie Johana Štrausa valši, Antonīna Dvoržāka jautrās polkas un pacilājošie marši, kā arī Pētera Čaikovska klasiskie skaņdarbi.

Kristīne Balanas ir viena no starptautiskās skatuves spožākajām uzlecošajām mūzikas zvaigznēm. Šogad viņa saņēma Lielo Mūzikas balvu kā Gada Jaunais mākslinieks.

*Pasākums nav piemērots pirmsskolas vecuma bērniem. Pasākuma laikā darbosies Bērnu istaba.

**Koncerta laikā ilustratīvi mākslinieciskiem mērķiem un nolūkā informēt sabiedrību par notikušo pasākumu var tikt veikta fotografēšana, video un/vai audio ieraksta veikšana. Minētās darbības tiek veiktas atbilstoši datu apstrādes prasībām. Iegūtais materiāls tiks apstrādāts bez atsevišķas personu izdalīšana, lai tieši vai netieši netiktu veikta fizisku personu identificēšana. Iegūtie materiāli var tikt publicēti un/vai translēti plašsaziņas līdzekļos, kā arī sociālajos tīklos internetā un izmantoti mārketinga materiālos.

Jums ir tiesības lūgt neizmantot vai dzēst Jūsu personas datus – fotoattēlu, video vai audio ierakstu, kurā jūs esat fiksēts, rakstot mums uz e-pasta adresi: [email protected].

 
Nav gaidāmo pasākumu