ČELLO CĒSIS/ČELLA PASAKAS AR DAGAMBA

ČELLA PASAKAS AR DA GAMBA. TUKSNESIS

Koncertuzvedums bērniem

Čellu grupas DAGAMBA mūziķiem gaidāms koncerts kādā tālā tuksneša apmetnē. Tur viņi iepazīstas ar tuksneša iedzīvotājiem - berberiem, piedzīvo milzīgu smilšu vētru un karstumu, un redz mirāžu ar zaļojošu oāzi. Bet visam pāri – svelmainā un nesaudzīgā tuksneša saule!

Koncertuzvedums aicinās mazos klausītājus piedalīties muzikāli un vizuāli krāšņā piedzīvojumā - vispirms sadzirdot, un pēc tam arī ieraugot neparastos DAGAMBA mūziķu piedzīvojumus tuksnesī. Apmeklētājiem būs iespēja arī pašiem līdzdarboties koncertā, un kopā ar mūziķiem radīt karstās saules apspīdēto tuksneša atmosfēru.

Pirms festivāla Čello Cēsis koncertuzveduma bērniem "Čella pasakas ar Dagamba. Tuksnesis" aicinām mazos klausītājus uz radošo darbnīcu.
Bērniem būs iespēja pašiem iemēģināt roku gaidāmā uzveduma scenogrāfijas veidošanā, un pēc tam savu veikumu ieraudzīt jau uz skatuves.

*Koncerta laikā ilustratīvi mākslinieciskiem mērķiem un nolūkā informēt sabiedrību par notikušo pasākumu var tikt veikta fotografēšana, video un/vai audio ieraksta veikšana. Minētās darbības tiek veiktas atbilstoši datu apstrādes prasībām. Iegūtais materiāls tiks apstrādāts bez atsevišķas personu izdalīšana, lai tieši vai netieši netiktu veikta fizisku personu identificēšana. Iegūtie materiāli var tikt publicēti un/vai translēti plašsaziņas līdzekļos, kā arī sociālajos tīklos internetā un izmantoti mārketinga materiālos. Jums ir tiesības lūgt neizmantot vai dzēst Jūsu personas datus – fotoattēlu, video vai audio ierakstu, kurā jūs esat fiksēts, rakstot mums uz e-pasta adresi: [email protected].

Atbalsta Valsts Kultūrkapitāla fonds, Vācijas vēstniecība Latvijā un Cēsu novada dome.

 
Nav gaidāmo pasākumu