Valmieras vasaras festivāls. NEZINĀMAIS NEZINĀMAIS

Pasaules pirmizrāde! Laikmetīgā opera NEZINĀMAIS NEZINĀMAIS

Norises vieta – Purva iela 12A, C korpuss (angārs), Valmiera karte

Radošā komanda: komponists Oliver Christophe Leith /UK/, režija, telpa un librets Viesturs Meikšāns, režijas asistenti Roberts Dauburs, Henrijs Arājs, dramaturgs Kornelius Paede /DE/, kostīmi Anta Aizupe, video mākslinieks -8, video asistents Diāna Mikanova, skaņotājs Tālis Timrots, gaismotājs Rainers Kornhubers, stīgu kvartets JUNO, solisti Armands Siliņš, Jolanta Strikaite, Edgars Auniņš, aktieri Ilva Centere, Anta Aizupe.

Tā ir refleksija par laiku, kurā mēs dzīvojam. Laiku, kad cilvēks ir kļuvis tik spējīgs, ka sāk ietekmēt planētas klimatu. Šis stāsts būs veidots kā cilvēku domas vai atmiņas, kas brīvi lēkā no viena notikuma uz citu. Te vienlīdz būtisks var būt personisks stāsts un zinātnisks atklājums, vai nesen redzēts seriāls un dabas katastrofa Antarktīdas ledājos.

Šis ir oriģināldarbs, kurā piedalīsies Latvijas vadošie laikmetīgās operas solisti. 

Kopproducenti: Valmieras vasaras teātra festivāls, Latvijas Jaunā teātra institūts, alternatīvais kamermūzikas festivāls "Sansusī"

Sadarbībā ar “Imagine 2020”, ENOA, ES programmu "Radošā Eiropā", Valsts kultūrkapitāla fondu, LR Kultūras ministriju, Latvijas valsts simtgades svinību programmu LV100

 

Pērkot biļeti(es) uz vismaz 3 dažādām izrādēm (vienā pirkumā), atlaide - 30%. 

Īpašā cena - EUR 10 - skolēniem, studentiem, pensionāriem, invalīdiem, uzrādot apliecību.

Teātra nozares profesionāļiem EUR 10, iepriekš piesakoties uz [email protected] 

 
Nav gaidāmo pasākumu