Latvijas Likteņdārzs. Atklāšana

Ar Latvijas Televīzijas atbalstu 11. augustā pulksten 19 Likteņdārzā norisināsies koncerts "Latvijas Likteņdārzs. Atklāšana".
Jau desmit gadus Latvijas sirdī – Koknesē, uz salas Daugavā top Likteņdārzs – simbols Latvijas tautas atjaunotnei un izaugsmei. Līdzīgi kā Brīvības piemineklis Likteņdārzs tiek veidots no cilvēku un uzņēmumu ziedojumiem. Latvijas simtgade ir brīdis, kad atskatīties uz paveikto un pateikties ikvienam par sniegto atbalstu Likteņdārza izveidē.
Skaistajā Likteņdārza ainavā, pašā Daugavas krastā, kopā ar Latvijas Nacionālo simfonisko orķestri, diriģentu Andri Pogu un izcilo pianistu Vestardu Šimkus, koncertā baudīsim latviešu simfoniskās mūzikas klasiku, Raimonda Paula apdares zēnu korim, klavierēm un orķestrim, Imanta Kalniņa un Raimonda Paula tautā iemīļotos skaņdarbus un īpaši šim koncertam tapušus jaundarbus, ko radījuši jaunie un talantīgie mākslinieki – Vestards Šimkus un Raimonds Tiguls.
Būsim klāt Latvijas Likteņdārzā – Latvijas simtgadē!
Koncertu vadīs ilggadēji Likteņdārza draugi - LTV1 - žurnālisti Aija Kinca un Jānis Geste.
Koncerts notiks brīvā dabā Likteņdārza amfiteātrī. Sēdvietas nav numurētas.
Koncertu atbalsta AS „Latvijas valsts meži”, AS „Latvenergo” un Valsts Kultūrkapitāla fonds.
Biļetes cena: 20 EUR- pieaugušajiem, 10 EUR – bērniem līdz 18 gadu vecumam, pensionāriem un politiski represētajiem. Bērnam biļeti lūgums iegādāties tad, ja ir nepieciešama atsevišķa sēdvieta. Pasākums tiks ierakstīts, fotografēts un filmēts. Pateicamies par sapratni. 
Koncertprogrammas producents: Nodibinājums „Kokneses fonds”,  Valda Auziņa, e-pasts: [email protected]; www.liktendarzs.lv

 
Nav gaidāmo pasākumu