Izrāde TAŅAS DZIMŠANAS DIENA Valmiermuižā

Valmieras Mākslas dienu ietvaros Valmiermuižā būs skatāma režisora Mārtiņa Eihes izrāde „Taņas dzimšanas diena”. Visi svinētāji tiks laipni gaidīti 22. aprīlī plkst. 18.00 Valmiermuižas alus darītavā, lai kopā atzīmētu šo notikumu.
Izrādes laikā skatītāji tiek aicināti kļūt par ciemiņiem gaviļnieces Taņas dzimšanas dienas svinībās. Kā jau katrā plašākas saimes kopā būšanas reizē – sanākušie neviļus sāk atminēties dažādus gan labi zināmus, gan rūpīgi slēptus un nereti pretrunīgus notikumus dzimtas vēsturē un risina sarunas ne tikai par pagātni, bet arī par nākotni un sabiedrību, kurā dzīvojam.

Izrādes pamatā ir Latvijas iedzīvotāju atmiņas, pārdomas un refleksijas par Latviju 20. gadsimtā, kas apkopotas Gētes institūta Rīgā, Ģertrūdes ielas teātra un citu partneru kopīgi veidotā projekta „Tavas atmiņas Latvijas nākotnei” ietvaros.

Izrāde ir latviešu valodā, epizodiski skan krievu un vācu valoda. Tās radošais sastāvs: režija – Mārtiņš Eihe, scenogrāfija un video – Ieva Kauliņa, dramaturģija – Laila Burāne, piedalās – Artūrs Čukurs, Mārtiņš Eihe, Jānis Kronis, Jana Ļisova, idejas autors – Deniss Hanovs.

Plašāka informācija:
Valmiermuižas kultūras biedrība, [email protected], tālr. nr.: 27337798

 
Nav gaidāmo pasākumu