KALASCIMA (Pārcelts)

“Kalascima” ir viena no šī brīža Itālijas “karstākajām” grupām, kuras priekšnesumos tiekas tradicionālā un modernā mūzika, iegūstot īpašu Dienviditālijas folka skanējumu.

Grupas spēlētā mūzika ir eksplozīva, enerģiska un aizraujoša. “Kalascima” sniegumā savijas tradicionālie mūzikas instrumenti – dūdas, tradicionālās flautas, itāļu organeto (podziņu akordeons) un dažādi gan Dienviditālijas, gan citu pasaules vietu perkusiju instrumenti, kā arī mūsdienās izplatītie mūzikas instrumenti – basģitāra un skaņas efektu iekārtas.

Grupa guvusi vērā ņemamu starptautisko pieredzi – bijusi izvēlēta pasaulē pazīstamajam festivālam-konferencei SXSW (South by Soutn West, ASV), piedalījušies Austrālijas Pasaules mūzikas izstādē, Sziget festivālā Ungārijā un citur, kā arī koncertējuši Ekvadorā, Izraēlā, Vācijā, Beļģijā, Japānā, Dienvidkorejā un citās valstīs, bet 2018. gada vasarā viesosies arī Viljandi Folkloras mūzikas festivālā Igaunijā, piestājot arī Latvijā, kur vienīgo koncertu sniegs Rēzeknē, Latgales vēstniecībā GORS.

GORS Kultūras vēstnieku programmas dalībniekiem biļetes ar 10% atlaidi, veicot pirkumu kasēs vai Latgales vēstniecības GORS biļešu sistēmas klienta profilā. Kasēs lūgums uzrādīt karti pirms pirkuma veikšanas.

Pusstundu pirms pasākuma sākuma sāk darboties bērnu istaba, kas pieejama bērniem vecumā no trīs līdz septiņiem gadiem. Bērnu istabas apmeklējums ir bez maksas. Pirms tam lūgums pieteikties, zvanot +371 64633303.

 
Nav gaidāmo pasākumu