7. Starptautiskais Diksilendu mūzikas festivāls

Starptautiskā Diksilendu mūzikas festivāla dienas koncertā, kas sāksies plkst.15, muzicēs apvienība „Homeopāti LV”. „Lauku ielas diksilends” un diksilends „Sigulda”.

„Gan „Lauku ielas diksilends”, gan diksilends „Sigulda” jau ir klausītājiem pazīstami kolektīvi. Savukārt mūsu jaunums dienas koncertā būs „Homeopāti LV” – vokāli instrumentālā grupa, kas atskaņo pasaules un Latvijas hitus. Kā saka grupas dalībnieki Kaspars Orehovs, Raitis Viļumovs, Klāvs Borozdins, Eduards Lācis un Kārlis Krapauskis, grupas klātbūtne ir labu emociju garants jebkurā pasākumā, turklāt savā īsajā pastāvēšanas laikā tā ir paguvusi uzstāties gan starptautiskos sporta pasākumos, Latvijas lielāko uzņēmumu ballēs un arī dziedātājas Laimas Vaikules koncertā, bet dažkārt viņiem patīk iejusties ielas muzikantu lomā, baudot Vecrīgas atmosfēru,” dienas koncerta viesus raksturo festivāla producents.

Savukārt vakara koncertā „Labākie diksilendi Umurgā” (sākums – plkst.19) uzstāsies
„Leliwa Jazz Band” (Polija); „Sapņu komanda (Latvija); „Klaipėdos Diksilendas Memeland” (Lietuva) un, protams, „Sunny Groove Dixie (Latvija), bet vakara noslēgumā paredzēts tradicionālais „live jam session”.

Gaidot vakara koncertu, festivāla teritorijā varēs baudīt arī iluzionista priekšnesumus un piedalīties seju apgleznošanā, bet bērni varēs izklaidēties piepūšamajās atrakcijās un citās aktivitātēs. Kultūras nama Lielajā zālē tikmēr būs iespēja noskatīties Jaunā muzikālā teātra izrādi „Mīli mani!” (lomās – Gunta Virkava un Zigurds Neimanis), bet mazajā zālē – mēmā kino seansu tapiera pavadījumā.

Biļešu cenas – 7 un 10 EUR.

Festivāla programmā iespējamas izmaiņas! 

 
Nav gaidāmo pasākumu