Simtgades balle

Krāšņa, svinīga un eleganta Latvijas simtgades balle vislabākajās balles tradīcijās vēsturisko vērtību un mākslinieciskās unikalitātes pērlē – Kultūras pilī „Ziemeļblāzma”.

19:30 – 21:00 VIESU IERAŠANĀS

  • Elizabetes Melbārdes izstāde (2.stāvā)
  • Skiču un portretu meistars (darbosies līdz 23.00)
  • Fotostūrītis (2.stāva vestibilā)
  • Mazajā zālē tiešraide no 11. Novembra krastmalas

21:00 Salūta skatīšanās uz lielā ekrāna svinību zālē

21:20 Svētku koncerts kopā ar Ievu Kerēvicu un Mirage Jazz Orchestra.

22:00 Vakara svinīgā atklāšana ar vakara vadītāju Haraldu Burkovski.

22:30 BALLE kopā ar Diānu Pīrāgs, Andri Ērgli un Mirage Jazz Orchestra.

23:30 IZSOLE

00:00 UGUNS DUETS PILS PAGALMĀ

00:30 Loterija

01:00 – 02:00 BALLE

02:00 – 03:00 DJ

 

Simtagades balle notiks vienā no skaistākajām Rīgas ēkām, Latvijas mēroga arhitektūras piemineklī – Kultūras pilī „Ziemeļblāzma”, kuras bagātīgais un krāšņais interjers radīs Latvijas simtgades balles un svētku neaizmirstamo atmosfēru. Par godu ballei pils tiks īpaši izgaismota un izrotāta ar īpaši šai ēkai un notikumam veltītām svētku dekorācijām.

Dāmām un kungiem būs iespēja baudīt  muzikālu vakara programmu pacilājošā gaisotnē, izmeklētus dzērienus un uzkodas, kā arī izjust Rīgas baļļu kādreizējo varenību.

 

Viesiem jautrā dejas taktī griezties ļaus populārākās dziesmas no latviešu un pasaules mūzikas repertuāra, vakara gaitā ikvienam būs iespēja apskatīt īpašu mākslas darbu izstādi un svētku koncertu.

 

Atraktīvas nominācijas, pārsteidzošas balvas un loterija, fotostudija, mākslas performances līdz vakara kulminācijai – uguns skulptūru mistērijai pils parkā.

“Simtgades balles” koncerta programmā uzstāsies Ieva Kerēvica, Andris Ērglis „Mirage Jazz Orchestra” vadībā. Vakara vadītājs - Haralds Burkovskis.

Balles muzikālo pavadījumu nodrošinās „Mirage Jazz Orchestra”  atskaņoot Johana Štrausa, Pētera Čaikovska, Raimonda Paula, Zigmara Liepiņa un citu komponistu skaņdarbus, kā arī modernākās deju kompozīcijas, tāpat visiem pēc pusnakts būs iespēja izdejoties ABBA, THE BEATLES un citu klasiku iemantojošu apvienību mūzikas pavadībā, vakara otrajā daļā viesus priecēs arī Diāna Pīrāgs.

2004.gadā dibinātais „Mirage Jazz Orchestra” regulāri piedalās dažādos TV šovos (piem. “Muzikālā banka” u.c.) un radio pārraidēs, pateicoties tā daudzpusīgajai darbībai, iespējām piedāvāt dažādu stilu mūziku, tas ir kļuvis par mūsu valsts muzikālās dzīves neatņemamu sastāvdaļu un nu viņi spēlēs arī vienā no nozīmīgākajiem Latvijas simtgades pasākumiem– elitārajā Latvijas simtgades ballē Kultūras pilī „Ziemeļblāzma”.Mazajā zālē tiks translēta tiešraide no 11. novembra krastmalas. 

 

Sitmgades balle būs kā atskats uz Latvijas nozīmīgākajiem sasniegumiem un darbiem, piedaloties valsts augstākajām amatpersonām, rīdziniekiem un pilsētas viesiem no visas Latvijas.

*Dreskods: kungiem – tumšs uzvalks, dāmām – garās vakarkleitas.

Apmeklētājiem, kas iegādājušies biļetes pie galdiņiem, cenā ir iekļatutas uzkodas un dzirkstošie vīni.

Vairāk informācijas +371 29131458

 
Nav gaidāmo pasākumu