Mūsdienu deju grupas BURAS jubilejas koncerts 20 GADI DEJĀ

Mūsdienu deju grupas “Buras” jubilejas koncerts “20 gadi dejā!”

“Buras” jau 20 gadus priecē Latvijas un arī ārzemju skatītājus ar daudzveidīgiem un kvalitatīviem mūsdienu deju koncertiem. Jubilejas koncertā “20 gadi dejā!” būs skatāms pats labākais – aizraujošākie deju uzvedumu fragmenti, pašu dejotāju mīļākās dejas un pirmizrādes.

 Koncertā piedalīsies viss kuplais deju studijas “Buras” sastāvs – vairāk nekā 140 dejotāji vecumā no 8 līdz 35 gadiem.

“Nav svarīgi – vai nesen apgūti pirmie deju soļi,  vai par otrajām mājām tiek saukta deju zāle jau vairāk nekā 10 gadus – dejotprieks un vēlme parādīt labāko ir milzīga visiem. Aicinām visus – dejas lietpratējus, mākslas baudītājus un citus interesentus pavadīt lielisku vakaru aizraujošā un krāšņā koncertā Ķīpsalā!” aicina deju studijas “Buras” vadītāja, horeogrāfe Edīte Ābeltiņa.

"Buras" – tā ir dzīve nemitīgā kustībā. Līdztekus koncertiem visā Latvijā, grupa ir sniegusi koncertus arī Lietuvā, Igaunijā, Spānijā, Turcijā, Meksikā un Polijā. Kā galveno sasniegumu dejotāji uzskata "Grad Prix" izcīņu starptautiskajā konkursā Dienvidkorejā. Grupas koncertos jūs varat ieraudzīt laikmetīgo deju, hiphopa un breika stila priekšnesumus.

Deju studijas “Buras” vadītājas, dibinātājas un horeogrāfes Edītes Ābeltiņas ieguldījumu var redzēt ne tikai “Buru” koncertos, bet arī valsts nozīmes pasākumos. Viņa ir bijusi mākslinieciskā vadītāja un režisore četriem Skolu Jaunatnes Dziesmu un Deju svētku mūsdienu dejas lielkoncertiem, strādājusi kopā ar Latvijas vadošajiem mūziķiem, kā arī veidojusi citus vērienīgus projektus dejas žanrā.

 Deju grupas “Buras” jubilejas koncerts “20 gadi dejā!” notiks 30.jūnijā  plkst.19.00 Ķīpsalas hallē. Ieeja koncertā ir atvērta pusotru stundu pirms sākuma.

Biļetes nopērkamas “Biļešu paradīzes” kasēs un Ķīpsalas hallē. Informācija par biļešu rezervēšanu, grupu atlaidēm un pieteikumiem pa tālr.: 67067500 vai e-pastu: [email protected]. Pērkot „Ģimenes biļeti” (4 līdz 8 personām) – 10 % atlaide.

Vairāk: www.buras.lv

 
Nav gaidāmo pasākumu