GORS PIECGADES SIMFONIJA. VYSI MUNI GOSTI BEJA. Sadziedāšanās koncerts

Dzi, te DZIED! GORS piecgades simfonija

Latgales vēstniecības GORS piecu gadu jubilejas koncertu sērijai dots kopējais nosaukums “GORS piecgades simfonija”, simboliski sasaistot iecerētos dzimšanas dienas koncertus ar klasiskas simfonijas četrām daļām, katru balstot kādā no koncertzāles “stiprajām pusēm” – akustikā, radošumā, sadarbībā un latgaliskumā. Svētku programmā iecerēti pasākumi gan lielajiem, gan mazajiem Latgales vēstniecības GORS apmeklētājiem, veidojot jaunas koncertprogrammas, aicinot piedalīties “savējos” un draugus, kā arī neaizmirstot par satikšanās prieku kopīgā sadziedāšanā.

Latgales vēstniecības GORS piecgades programmas noslēgums būs kā varens un līksms simfonijas fināls, kura galvenais trumpis latgaliskā sirsnība un izdziedāšanās. Savējie, postfolkloras grupa “Rikši” un grupa “Tautumeitas”, vīs balsis ar grupu “Chveneburebi” no Gruzijas un “Babkiny vnuki” no Krievijas, lai etnomūzikas noskaņās pildītu ne tikai GORS Lielo zāli, bet arī apmeklētāju klausīties un pašiem līdzi dziedāt prieku. GORS piecu gadu dzimšanas dienas noslēguma koncerts ļaus priecāties arī par vēl vienu koncertzāles kvalitāti – mainīties spēju, jo apmeklētājiem būs iespēja izvēlēties, vai būt nedaudz vērotājiem no malas, vai mesties dziedāšanas epicentrā pie Latgalei tik raksturīgajiem garajiem galdiem.

Bērni līdz 7 gadu vecumam pasākumā var netikt ielaisti. Pusstundu pirms pasākuma sākuma sāk darboties bērnu istaba, kas pieejama bērniem vecumā no trīs līdz septiņiem gadiem. Bērnu istabas apmeklējums ir bez maksas. Pirms tam lūgums pieteikties, zvanot +371 22020206 vai +371 64633303.

 
Nav gaidāmo pasākumu