GLS Ogre vadības konference /Vadi vietā, kur esi/

Globālās vadības konference (Global Leadership Summit) „Vadi vietā, kur esi” piedāvā iespēju iedvesmoties no izcilākajiem vadītājiem pasaulē. Aicinām uz GLS konferenci 2018. gada 22. martā Ogres Kultūras centrā uz Lielās zāles skatuves no plkst. 13:00 līdz 17:00. Konferences dalībnieki tiek gaidīti no plkst. 12:30.

GLS mērķis ir kristīgi domājošu vadītāju izaugsme visā pasaulē, organizējot apmācības un sniedzot izcilāko līderu pieredzi gan no kristīgās vides, gan no biznesa pasaules. Visus lektorus vieno izcilība un panākumi tajās jomās, par kurām viņi uzņēmušies atbildību un izvirzījuši konkrētu mērķi.

Konferences programma:

Alans Mulalī  – Māksla strādāt kopā

Alans Mulalī ir ļoti pieredzējis globālo kompāniju vadītājs. Viņa vadībā tika izstrādāti visi zināmākie «Boeing» modeļi 727737747757767 un 777. Alans Mulalī 14. gadus bija vadošā avio ražotāja «Boeing» viceprezidents un izpilddirektors. Pēc karjeras avio industrijā Alans Mulalī bija auto giganta Ford Motor Company prezidents un izpilddirektors. Mulalī realizētais reorganizācijas plāns bija vienīgā iespēja, lai izvairītos no valdības piešķirtā glābšanas fonda. Pēc Ford glābšanas plāna Alans Mulalī strādāja Google Direktoru padomē.

 

Artūrs Visockis-Rubenis – Komandas spēle

Artūrs Visockis-Rubenis ir Ogres basketbola kluba galvenais treneris.  Viņš ir bijis Latvijas basketbola U16 izlases galvenais treneris, Latvijas basketbola vīriešu un sieviešu izlases treneris. Artūram Visockim-Rubenim ir piešķirts tituls “Gada ogrēnietis 2017” nominācijā “Sports”. Artūrs treniņnometnē ir uzlabojis arī Latvijas labākā basketbolista, NBA līgas Ņūjorkas „Knicks” komandas līdera Kristapa Porziņģa prasmes. Artūrs Visockis-Rubenis ir Amerikas skolas  komandas veidošanas, motivēšanas un disciplinēšanas principu piekritējs.

 

Frederiks Herēns - Radošums uzņēmējdarbībā

Frederiks Herēns ir uzņēmējdarbības radošuma eksperts. Viņš ir 9 grāmatu autors, tai skaitā The Idea Book, kas nosaukta par „Vienu no 100 visu laiku labākajām grāmatām par uzņēmējdarbību”. Viņš ir starptautiski pieprasīts lektors, kurš ir aicināts runāts ar vadītājiem vairāk nekā 60 valstīs sešos kontinentos. Herēns runā par to, cik nozīmīgs ir radošums problēmu risināšanā. Herēns apzinās, ka tas nav vienkārši, tāpēc iesaka sešus soļus, kas palīdz indivīdiem un organizācijām kļūt radošākiem.

 

 Ogres uzņēmēju ģimene – Iveta Zāģere un Māris Bulats

Iveta kopā ar vīru Māri ir beķerejas un restorāna “M.Pūre” īpašnieki un vadītāji. Iveta un Māris ir Ogres Tvīda brauciena aizsācēji un organizatori. Šogad Ogres Tvīda brauciens notiks jau piekto reizi. Tvīda brauciens Ogrē ar katru gadu pulcē arvien lielāku dalībnieku un skatītāju pulku un nu kļuvis par īpašu, dzīvesprieka piepildītu, 20. gadsimta 20.- 30. gadu noskaņu un sajūtu triumfējošu pasākumu pilsētā. Ivetai Zāģerei ir piešķirts tituls – ''Gada ogrēnietis 2016'' nominācijā ''Par ieguldījumu sabiedriskajā darbā''.

Par muzikālo noformējumu parūpēsies saksofonists Artis Gāga un pianists, baritons Arvīds Keinis

Papildus informācija:

e-pasts: [email protected]

facebook.com/GLSOGRE

 
Nav gaidāmo pasākumu