Astro n out akustiskā koncertprogramma TUVĀK

16. martā plkst. 19.00  Saldus Mūzikas un Mākslas skolu ēkas akustiskajā zālē, Avotu ielā 12a notiks grupas "Astronaut" koncerts "Tuvāk".

Grupa „Astro'n'out” iestūrē savas pastāvēšanas 15. gadadienā. Svinot apaļu jubileju, sagatavota pavisam citādāka programma, kurā apvienota enerģija mūsdienīgā skanējumā no jaunākā albuma „Urda” ar citātiem no 2008. gadā izdotā albuma „Astro' Acoustic” noskaņām.
 
Tieši pirms gada 2017.gada pavasarī grupa devās albuma „Urda” prezentācijas tūrē apkārt Latvijai un vasarā ar daļēju tūres programmu viesojās vairākos pilsētsvētkos un festivālos. Tagad pēc jaudīgās tūres, grupa tiksies ar klausītājiem Saldū ar diametrāli pretēju konceptu - akustisks, intīms un pieklusināts skanējums,  atmosfēras radīšanā izmantojot zāles akustiku un uzrunājot personīgāk.
 
Koncertā skanēs gan dziesmas no pēdējā albuma, gan arī senāk klausītāju sirdis iekarojušie hiti "Gravitātei nē", "Tici sev", "Spoguļoties" un citi, no kuriem daži tiks atskaņoti pavisam nedzirdētās, pat varbūt sākotnēji neatpazīstamās aranžijās, bet citi liks justies kā mājās pie kamīna ar draugiem, kopā izdziedot savus mīļākos skaņdarbus.
 
Grupa sākusi darbu pie sestā albuma un sola koncertā pirmo reizi atrādīt arī topošā albuma sajūtas
 

Biļetes cena: 10 un 12 eiro.
Biļetes iespējams iegādāties "Biļešu Paradīze" kasēs (Saldū, Saldus novada p/a "Saldus TIKS centrs" kasē, Striķu ielā 3) un www.bilesuparadize.lv.

 
Nav gaidāmo pasākumu