Juris Kaukulis un Jauno Jāņu Orķestris. Albuma atklāšanas koncerts

Mūziķis Juris Kaukulis un jaunā folka apvienība “JJO” (Jauno Jāņu orķestris) aicina uz jauna albuma "Ieviņa" atklāšanas koncertu 30. aprīlī, plkst. 19.00 Rīgā, mūzikas namā “Daile”.

Apvienība “Jauno Jāņu orķestris”, dzimusi kā grupas “Dzelzs vilks” folkmūzikas atvasinājums, turpina darboties neatkarīgi, nosaukumā lietojot abreviatūru “JJO”. Šogad, sekojot agrāk izdotajam albumam “Kālabad” (2013), kas nominēts balvai “Zelta mikrofons”, “JJO” gatavo otro studijas albumu, kas iznāks pavasarī.

“Turpinām sakausēt simtgadīgas tautasdziesmas ar cilvēcisku attiecību stāstiem no jauna radītā mūzikā – te skan gan intīmi čuksti, gan mežonīgas dejas,” gaidāmo albumu un koncertu raksturo Juris Kaukulis.

Koncertā uzstāsies “JJO” mūziķi: Juris Kaukulis (balss, ģitāra), Artis Orubs (sitaminstrumenti), Kaspars Tobis (sintezatori), Ieva Strode (balss, vijole) un Valērijs Cīrulis (balss, mandolīna), kā arī grupas jaunākais dalībnieks Andris Veinbergs (kontrabass).

Albuma atklāšanas koncertā skanēs dziesmas no “Jauno Jāņu orķestra” jaunā albuma, bet klausītājus priecēs arī jau daudziem labi zināmās dziesmas no “Dzelzs vilka” tautasdziesmu repertuāra, kā arī mūzika no JJO pirmā albuma “Kālabad”.


Grupa izsaka īpašu pateicību par sadarbību Siguldas novada pašvaldībai.  Atlbums tapis ar Valsts kultūrkapitāla fonda un AKKA/LAA autora stipendijas atbalstu.

Informatīvie atbalstītāji: Inbox.lv, Radio SWH, DELFI.


Biļetes uz “JJO” albuma atklāšanas koncertu 30. aprīlī, Rīgā, mūzikas namā “Daile” (stāvvietas un sēdvietas) pieejamas no 18. janvāra “Biļešu paradīze” tirdzniecības vietās un www.bilesuparadize.lv.

 
Nav gaidāmo pasākumu