Deniss Pashkevichs Saxophone Festival Session / TENOR LEGACY: Walt Weiskopf & Deniss Pashkevich

RIGA ROOM piedāvā:
Deniss Pashkevich's Saxophone Festival "JAZZ ROOM" sesiju "Tenor Legacy: Walt Weiskopf /USA/ & Deniss Pashkevich /LV/.

Amerikāņu saksofonists, komponists un pedagogs Volts Vaiskopfs (Walt Weiskopf) ir dinamisks mūziķis ar milzīgu tehnisko veiklību Vaiskopfs ir arī uzstājies kā grupas dalībnieks kopā ar daudziem ievērojamiem izpildītājiem, piemēram, Frenku Sinatru (Frank Sinatra), Donaldu Fāgenu (Donald Fagen), Maiklu Makdonaldu (Michael McDonald) un Bozu Skegsu (Boz Scaggs), grupu Steely Dan u.c. māksliniekiem.

Deniss Pashkevich ir viens no vadošajiem latviešu džeza mūziķiem. Saksofonists, flautists, komponists, producents un skolotājs mūsdienu improvizācijas un džeza mūzikā, savos mūzikas pamatos izglītots gan akadēmiskās, gan mūsdienu ritmiskās mūzikas virzienos - daudz iedvesmojies un smēlies idejas leģendārā saksofonista un komponsta Džona Koltreina daiļradē. Savas karjeras laikā saņēmis starptautisku atzinību, kļūstot par 4 kompāniju oficiālo mākslinieku: Marca Reeds (Francija), Theo Wanne (ASV), P.Mauriat (Francija) un Kay Siebold (Vācija). Uzstājies kopā ar tādiem pasaules slaveniem mūziķiem kā Randy Brecker, Aaron Parks, Brian Melvin, Seamus Blake u.c.

Kopā ar izcilajiem saksofonistiem uzstāsies šobrīd viena no šobrīd pieprasītākajām ritma sekcijām Eiropā - dāņu mūziķu trio pianista Carl Winther vadībā, kura sastāvā muzicēs arī kontrabasists Andreas Lang un bundzinieks Anders Mogensen.

 
Nav gaidāmo pasākumu