MĀRCIS AUZIŅŠ koncertprogramma VIENS

“Pēc pirmajiem solo koncertiem sapratu, ka manā dzīvē ir ienākusi pavisam jauna un nebijusi emociju gamma, kura raksturīga tieši solo muzicēšanai. Šis process ir kā mešanās nezināmajā - katru reizi citādāks un mainīgs. Šķiet, ka šādos koncertos mūziķis ar klausītāju atrodās vistuvāk - jo īpaši tamdēļ esmu priecīgs par katru, kas atradis laiku kopā būt šādā veidā. Uz tikšanos koncertā,” aicina Mārcis Auziņš.

Līdzās albumā “Viens” iekļautajām Raimonda Paula dziesmu aranžijām, koncerta programmā skan arī Mārča Auziņa paša rakstītie skaņdarbi, kā arī džeza improvizācijas un citu autoru dziesmu aranžijas ģitārai, piemēram, leģendārā bundzinieka Viļņa Krieviņa 1984.gadā uzrakstītā “Meitenei kafejnīcā”, kas koncertos uz klausītājiem iedarbojas ar īpašu maģiju, un Leonarda Koena "Hallelujah", kas šķietami apstādina laiku, liekot aizdomāties par garīgo un pārpasaulīgo.

Mārcis Auziņš ir viens no pieprasītākajiem pop / rok un džeza ģitāristiem Latvijā, šobrīd aktīvi darbojas vairākos projektos: akustisko ģitāru trio “AG 3o” ar Aivaru Hermani un Kasparu Zemīti, grupā “Zodiac”, Daumanta Kalniņa kvintetā. Regulāri sadarbojas ar Raimondu Paulu, Zigmaru Liepiņu, Jāni Lūsēnu, Kārli Lāci, Laimu Vaikuli, Jāni Stībeli, Intaru Busuli, Aiju Vītoliņu, Raimondu Macatu, Donu, Lindu Leen un citiem komponistiem un izpildītājiem. 

 
Nav gaidāmo pasākumu