AR MĪLESTĪBU NO INESES GALANTES

Inese Galante, kā izcila vokāliste un jauno talantu patronese, ir iecerējusi iepriecināt ikvienu Latvijas iedzīvotāju, dāvinot Latvijai 100 gadu jubilejā jaunu koncertprogrammu „Ar mīlestību no Ineses Galantes!”. Tie būs patiesi mūzikas un mīlestības svētki!

Jaunajā koncerta programmā skanēs skaistāko operu mīlas ārijas un mūzikas skaņdarbi – romantiski dvēseles stāsti, kas aizkustinās, iedvesmos un pacilās ikvienu, radot neaizmirstamu mūzikas burvību. Un visam pāri – mīlestība, kas plūst no sirds uz sirdi, no dziesmas uz dziesmu.

Kopā ar Inesi Galanti un visu iemīļoto talantīgo pianistu Aivaru Kalēju šajā koncertā piedalīsies arī Ineses Galantes talantu konkursa laureāti - vokālisti un mūziķi. Koncerta programmu kuplinās Rēzeknes kamerorķestris diriģenta Jāņa Stafecka vadībā.

Bērni līdz 7 gadu vecumam pasākumā var netikt ielaisti. Pusstundu pirms pasākuma sākuma sāk darboties bērnu istaba, kas pieejama bērniem vecumā no trīs līdz septiņiem gadiem. Bērnu istabas apmeklējums ir bez maksas. Pirms tam lūgums pieteikties, zvanot +371 22020206 vai +371 64633303.

 
Nav gaidāmo pasākumu