Musiqq un MC orķestra lielkoncerts LABĀKO DZIESMU PROGRAMMA

1. aprīlī uz  Alūksnes Kultūras centra Lielās skatuves ar labāko dziesmu programmu uzstāsies grupa "Musiqq" .

Grupā "Musiqq" kopš tās tapšanas, 2009., gada, pamatsastāvā darbojas divi liepājnieki – Marats Ogļezņevs un Emīls Balceris. "Musiqq" ir viena no tām grupām, kas raksta, sacer, producē, aranžē savas dziesmas paši, un tās kontā jau ir trīs ierakstu albumi - “Šī ir tikai mūzika”, “ Vēl viena mūzika” un "Silta Sirds". Musiqq savas dziesmas raksta latviešu, krievu un angļu valodā, un pavisam grupa ir ierakstījusi 35 dziesmas, 16 no tām ir singli, un pusei no tiem ir videoklipi, kuriem ir jau 37 miljonu skatījumu "Musiqq" YouTube kanālā. Grupas pirmā publiskā dziesma bija "Klimata kontrole", bet pirmais singls, ar kuru "Musiqq" guva popularitāti visā Latvijā, bija "Abrakadabra".

"Musiqq" dziesmas jau kopš 2009. gada ir radio topu, klubu atskaņošanas un mūzikas ierakstu balvu virsotnēs. Grupas darbi ir arī kā visbiežāk radio, televīzijā, koncertos skanējušo dziesmu sarakstā, ko apliecina saņemtās Autortiesību bezgalības balvas. 

2016. gads "Musiqq" ir nozīmīgs ar to, ka ir ierakstījuši veiksmīgu kopdarbu/dziesmu - "Debesis iekrita Tevī" ar Latvijas veiksmīgāko grupu "Prāta Vētra".

 
Nav gaidāmo pasākumu