GYPSY SWING. ĢITĀRU VIRTUOZI

Par Džošo Stefanu saka, ka viņš reprezentē gypsy jazz ģitārspēles trādīciju nākotni; un virtuozi dara to kopā ar vēl diviem mūziķiem - savu tēvu Gunteru Stefanu (ritma ģitāra) un Maksu Šafu (kontrabass).

Džošo Stefans (dz. 1979, Vācijā) ir vācu džeza ģitārists, kura sirdij vistuvākais ir tieši gypsy jazz. Iedvesmojies no viena no pirmajiem plašāku atzinību guvušajiem Eiropas džeza mūziķiem Džango Reinharda, kā arī no tēva, kurš bija vietējās cover grupas mūziķis, Džošo uzsāka ģitārspēli jau sešu gadu vecumā. Laikam ejot, īpaši sāka izcelties jaunā mūziķa virtuozā spēle uz akustiskās ģitāras, tieši gypsy jazz stilā; un jau 2000. gadā žurnāls "American Guitar Player" Džošo debijas CD nosauca par mēneša albumu.

Bērni līdz 7 gadu vecumam pasākumā var netikt ielaisti. Pusstundu pirms pasākuma sākuma sāk darboties bērnu istaba, kas pieejama bērniem vecumā no trīs līdz septiņiem gadiem. Bērnu istabas apmeklējums ir bez maksas. Pirms tam lūgums pieteikties, zvanot +371 22020206 vai +371 64633303.

 
Nav gaidāmo pasākumu