DRAUGS, NEJAUTĀ. ALFREDS VINTERS / dziesmu stāsts 30. gadu kabarē stilā

Dzīvespriecīga bohēma un saldsērīga vientulība, nevainīgs  flirts un kvēla ilgošanās, akla mīla un skarba šķiršanās, niekošanās un sirdsēsti, bet līdztekus tam kā sudrabota stīga - savas  tēvzemes mīlestība. Par to savās dziesmās stāsta leģendārais mūziķis, dzejnieks un komponists Alfrēds Vinters, kuram  šoruden apritēs 110 gadu.

Un to visu ar glanci, asprātību un šarmu 30.gadu kabarē stilā veidotajā dziesmu stāstā "DRAUGS, NEJAUTĀ. ALFRĒDS VINTERS" izdzied un izdejo brīnišķīgi dziedātāji, dejotāji un aktieri - Mārtiņš Brūveris, Ieva Pļavniece, Rihards Lepers, Annija Putniņa, Mārtiņš Ruskis, Kristīna Zaharova, Oranžo meiteņu trio – Anita Levša, Olga Stupiņa, Inta Gudovska, Ieva Kemlere, Rolands Šteinbergs, bet izspēlē vislabāko muzikantu kapela - Mārcis Auziņš, Rūdolfs Dankfelds, Kristaps Vanadziņš, Dāvis Jurka un Staņislavs Judins.

Režisors  - Valdis Pavlovskis, horeogrāfe Ieva Kemlere, muzikālais aranžētājs Mārcis Auziņš, scenogrāfs un gaismu mākslinieks Egila Kupčs, tērpu māksliniece Ilze Kaša. 

 Lai Alfrēda Vintera dziesmu stāsts “DRAUGS, NEJAUTĀ” ļauj Jums viegli pasmaidīt un sajust tās neatkārtojamās aizgājušo gadu sajūtas, kuras atnesīs šis muzikālais vēstījums kā mazu dāvanu Latvijas dzimumdienā!

Aicinām biļetes iegāties savlaicīgi, jo, koncertiem tuvojoties, tās kļūs dārgākas

Informējam, ka pasākuma laikā ilustratīvi mākslinieciskiem mērķiem un nolūkā informēt sabiedrību par notikušo pasākumu var tikt veikta fotografēšana, video un/vai audio ieraksta veikšana. Minētās darbības tiek veiktas atbilstoši datu apstrādes prasībām, neidentificējot konkrētas personas. Iegūtie materiāli var tikt publicēti un/vai translēti plašsaziņas līdzekļos, kā arī sociālajos tīklos internetā u.tml.

 
Nav gaidāmo pasākumu