Antonio PAPANO un Santa Cecilia Nacionālās akadēmijas (Itālija) orķestris

Iegādājoties biļetes 200 eiro vērtībā, Jums ir ekskluzīva iespēja apmeklēt koncerta VIP zonu, kā arī pirms koncerta un pārtraukuma laikā rīkoto furšetu.

Festivāls „Baltijas muzikālās sezonas” sniedz unikālu iespēju redz\et un dzirdēt Santa Cecilia Nacionālās akadēmijas (Itālija) orķestra uzstāšanos viena no pasaules labākajiem diriģentiem, Londonas Karaliskās operas (The Royal Opera) muzikālā direktora Antonio PAPANO (Antonio Pappano) vadībā.

Antonio Papano ir dzīva leģenda mūzikas pasaulē. Viņš ir dzimis Anglijā, studējis Amerikā, asistējis dižajam Danielam Barenboimam Baireitā, 32 gados kļuva par Briseles teātra La Monnaie muzikālo vadītāju un drīzumā ieņēma vadošo amatu Londonas Karaliskajā operā, kļūstot par jaunāko direktoru tās vēsturē.

Savas spožās karjeras gados Antonio Papano diriģēja pasaules labākos orķestrus. Divas reizes tika apbalvots ar prestižāko Gramophone Award balvu, kā arī Franko Abjati un Classical BRIT Awards balvām. Starp slavenā diriģenta daudzajiem sasniegumiem ir arī Lielbritānijas bruņinieka-bakalaura tituls un Karaliskās filharmonijas biedrības zelta medaļa.

Kopš 2005. gada Papano diriģē un vada Santa Cecilia Nacionālās akadēmijas orķestru – augstas klases simfonisko orķestru un Itālijas zīmolu.

Skatītājiem Dzintaros būs iespēja baudīt skaņdarbus, kas tiek spēlēti diezgan reti. Koncertā izskanēs Jozefa Haidna oratorijas "Pasaules radīšana" pirmā daļa "Haosa jēdziens", Leonarda Bernsteina 1. simfonija "Jeremija" un Gustava Mālera 1. simfonija "Titāns".

 
Nav gaidāmo pasākumu