Grupa OTRA PUSE & Antra Stafecka. 25 gadu jubilejas labāko dziesmu koncerts

Koncertā dzirdēsiet grupas “Otra Puse” 25 gadu laikā radītās dziesmas, kā arī grupa izpildīs dziesmas no dubultalbuma “Labākās dziesmas. Notis. Vārdi”, kurā tiks iekļautas 32 dziesmas, kas tapušas laika posmā no 1992. līdz 2017. gadam.

Kā stāsta grupas solists Normunds Pauniņš: “Esmu priecīgs un laimīgs, ka neskatoties uz to, ka pagājuši tik daudz gadi, mūsu dziesmas, pat tās, kuras savu pirmatskaņojumu piedzīvojušas 90-to gadu sākumā, joprojām ir dzīvas un tautā mīlētas. Šobrīd grupa jūtas stiprāka un saliedētāka kā jebkad! Mēs kā labi nogatavojies vīns, ar katru gadu kļūstam labāki un skanīgāki.”

Grupa “Otra Puse” pirmsākumi meklējami 1992.gadā, kad pēc leģendārās grupas “Jumprava” darbības pārtraukšanas divi tās dalībnieki - Aigars Grāvers un Aigars Krēsla dibināja grupu ar nosaukumu “Otra Puse”. Tika pieaicināts nevienam nepazīstams dziedātājs Normunds Pauniņš un Aigars Grāvers viņa balsī saklausīja talantu. Tā arī radās grupa “Otra Puse”. Kā pirmā tiek ierakstīta dziesma “Pēc lietus”, kuras mūzikas autors ir Aigars Krēsla un vārdu autors Igo. Tā pamazām, grupa tika atzīta par romantiskāko popmūzikas grupu.

2014.gadā “Muzikālajā Bankā” grupa iegūva 2.vietu ar dziesmu “Uzzīmē mani”, kuru grupas līderis Normunds Pauniņš iedziedājis duetā ar Antru Stafecku.

2013.gada pavasarī iznācis vēl viens albums “Uzzīmē mani”, kas Latvijas mūzikas Gada Balvā vēlreiz tika pie uzvaras nominācijā Gada Pop albums, kā arī dziesma “Uzzīmē mani” - pie nominācijas kā gada labākā dziesma.

2016.gada sākumā “Otra Puse” duetā ar Antru Stafecku izdeva jaunu hitu “Es Tev”. Singls kļuva par vienu no atskaņotākajām dziesmām daudzās radio stacijās un vēl joprojām ir aktuāls. Tajā pašā gadā grupa izdevusi pavisam cita rakstura jaunu albumu – “Otra Puse remiksi 1996-2016”.Albumā iekļauti 17 dažādu remixu veidotāju darbi.

 

 

 
Nav gaidāmo pasākumu