Ievas Akurateres un Jura Kulakova jubilejas koncerts GANDRĪZ TAUTASDZIESMA

Ievai Akuraterei un Jurim Kulakovam – 60!

  

Ievas Akurateres un Jura Kulakova kopīgais jublejas koncerts ''Gandrīz tautas dziesma'' izskanēs,kā kontrastu pilns muzikāls vēstījums,kurā triumfāli eksistenciāli skaņdarbi, mijoties ar trauslas akustiskās mūzikas izsmalcinātību, atkal caur anarhistiskas ironijas simboliku pāries klasiskajos Pērkona rokmūzikas hitos.

Koncerta pirmajā daļā skanēs dziesmas „Mūžs”, „Liepiņa, māsiņa”, „Dzīves pulkstens”, „Lampas un zvaigznes”, „Vanags”, „Kas kait Rīgas meitiņām”, „Reiz zaļoja jaunība”, „Mīlestībā viļņo krūts”, „Baletomānija” un „Mana dienišķā dziesma”, bet otrajā – grupas lielākie hīti „Labu vakar”, „Sapumpurots zars”, „Kāzas”, „Pie baltas lapas”, „Zaļā dziesma”, „Actiņas”, „Mēs pārtiekam viens no otra”, „Slidotava”, „Gandrīz tautasdziesma” un „Ballīte”.

 

 

„Dzīves plūdums, laika straume, dzīvības stīgu pulsējošā skaņa… un ar kādu cilvēku šajā dzīves straumē tu esi vienā laivā – mākslas, mūzikas realitātē, kura it kā uz mirkli aptur plūsmu un paglābj no eksistenciālajām mīklām, radot skaistumu, kurš veidots no labākajām, aizrautīgākajām vēlmēm un gan trakākajām gan maigākajām emocijām lai aizvestu kontrastu harmoniskajā virpulī. Šī nevaldāmā vēlēšanās ar mūzikas palīdzību tuvināties un piederēt savai tautai, rada dziesmas, kuras, laika biedru uzklausītas un līdzpārdzīvotas, kļūst gandrīz par šā laika tautasdziesmām. Ieva Akuratere un Juris Kulakovs vienā mūzikas laivā, ar dziesmu irkļiem rotātā... lai top „Gandrīz tautasdziesma”!”

Pēc koncerta būs iespēja iegādāties grupas „Pērkons” kompaktdiskus un saņemt mākslinieku autogrāfus

 

Vairāk informācijas: +371 29131458

           

 
Nav gaidāmo pasākumu