Big Daddy Wilson (USA) & Latvian Blues Band

2018. gada 8. februārī muzikālā restorāna MOONShine viesus sagaida īpašs pasākums - uz koncertu aicina Amerikā dzimušais mūziķis un blūzmenis Big Daddy Wilson, kurš vakara gaitā uz skatuves saspēlēsies ar Latvijā un pasaulē labi pazīstamo grupu Latvian Blues Band.

Big Daddy Wilson ir pieredzes bagāts dziedātājs un dziesmu autors, dzimis un uzaudzis Amerikā (Edentonā, Ziemeļkarolīnā), taču vēlāk pārcēlies uz Vāciju, kur arī pirmoreiz liktenīgi sastapies ar blūzu.
Jau vairāk kā 20 gadus blūzmenis dodas koncerttūrēs visā pasaulē, un viņa mūzika skan klubos, festivālos, teātros, radio un televīzijā.
Big Daddy diskogrāfijas kontā ir vairāki albumi, kā arī saņemtas mūzikas balvas un starptautiskas atzinības.
2010. gadā iegūta 1. vieta Vācijas blūzmeņu sacensībās "Labākā blūza grupa", savukārt 2013. gadā albums "I am your man" ieguvis gada labākā albuma statusu.
2014. gadā Big Daddy Wilson saņēma Lielo blūza balvu kategorijā "Labākais blūza mākslinieks", "Blues in Germany" - Acoustic.
Talantīgā blūzmeņa īpašumā ir viņa dzimtās pilsētas Edintonas piešķirtais goda simbols - pilsētas atslēgas. Tāpat arī kopš 2012. gada 13. septembra tur atzīmē Big Daddy Wilson dienu.

Big Daddy Wilson & Latvian Blues Band 2018. gada 8. februāra koncertā MOONShine izpildīs labākos blūza hitus un oriģināldziesmas, vienojoties maģiskā blūza sinerģijā un ikvienu pārsteidzot ar spēcīgu skatuvisko sinerģiju.

Papildus informācija par māksliniekiem:
https://www.bigdaddywilson.com/home
http://www.latvianbluesband.com/lv/

 
Nav gaidāmo pasākumu