Jūrmala Jazz. Jazzmeia Horn.

Dziedātāja, kura izceļas savu vienaudžu vidū ar savu dabisko dziedājumu. Džezmeja (Jazzmeia) ir izpildītāja, kurai katrs vārds, žests un ornaments kļūst par viņas pilnīgās pārliecības izpausmi un kura pilnībā izdzīvo ik mirkli.

/London Jazz News/

 Džezmejai Hornai (Jazzmeia Horn) piemīt izcila tehnika un īsts mākslinieciskais redzējums... Horna satriec publiku ar savu muzikālo jūtīgumu, kas veikli līdzsvaro vidusgadsimta džezu un mūsdienu neosoula džezu.

/Žurnāls „DownBeat”/

2015. gada „Thelonious Monk” un 2013. gada „Sarah Vaughan International Jazz Vocal” konkursu uzvarētājas, vokālistes Džezmejas Hornas (ASV) vārds runā pats par sevi, atspoguļojot viņas būtību. Ar pārliecinošu briedumu un vokālo pārliecību, kas nav raksturīgs viņas vecumā, jaunā dziedātāja sevi piesaka ar debijas ierakstu „Concord's Prestige” ierakstu studijas albumā „A Social Call” (Sociāls aicinājums), kas atklāj talantu, kurš gatavs stāties blakus labākajiem mūsdienu džeza vokālistiem. Standartu, hard bop žanra himnu, garīgā mūzikas un R&B dziesmu kolekcija – „A Social Call” ir laikmetu atspoguļojums. Džezmeja to sauc par „sociālās atbildības aicinājumu, lai apzinātos savu lomu sabiedrībā”. Lielisks stāsts, iedvesmojošs vēstījums, mainīgi vokāli, sketa dziedāšana un izteiksmīgas grupu uzstāšanās – „A Social Call” ietver visu, ko ikviens vēlētos dzirdēt no veterānes vokālistes ar ilggadēju slavu. Šis albums kalpo kā taures skaņas, kas ar lepnumu paziņo jauna, pārliecinoša muzikālā talanta ierašanos, kam priekšā spoža nākotne un kurš apveltīts ar vārdu, kas nes pats savu likteni. Džezmeja pazemīgi liek savu dzīvi un muzikālās dotības Dieva priekšā un saka: „Esmu pateicīga par iespēju profesionāli muzicēt un vēlos garīgi pacelt to cilvēku dvēseles, kuriem tas ir nepieciešams, izmantojot savu meistarību mūzikas garā."

 
Nav gaidāmo pasākumu