Vokālās grupas LATVIAN VOICES koncerts SUDRABS

9.februārī plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā ar koncertprogrammu "Sudrabs" viesosies vokālā grupa "Latvian Voices".

Sudrabs kā briedums un sudrabs kā vienkāršība - tas raksturo jaunāko a capella vokālās grupas "Latvian Voices" koncertprogrammu.

"Sudrabs ir ļoti daudzpusīgs materiāls. Tam tiek piedēvēta spēja attīrīt, kā arī spēja uzglabāt enerģētisko informāciju. Varbūt tieši tādēļ sudrabs bieži tiek saistīts ar cilvēka emocionālo un garīgo briedumu. Katrā ziņā, ir interesanti, ka mēs kā grupa vienprātīgi sajutām sudrabu kā simbolu savai šī brīža muzikālajai identitātei," stāsta grupas dalībnieces.

Koncertprogrammā ir iekļautas vairākas "Latvian Voices" radītas oriģināldziesmas, kuru stāstos tiek izdziedātas dažādas sudraba nokrāsas. Neatņemama koncerta sastāvdaļa būs arī latviešu folkmūzikas melodijas grupas dalībnieču veidotos aranžējumos.

Koncertā "Sudrabs" klausītājiem būs iespēja pārliecināties par to, ka cilvēka balss spēj aizstāt gandrīz jebkuru mūzikas instrumentu. Meitenes izpildīs līdz šim pasaulē un Latvijā atzītas populārās mūzikas melodijas, kā piemēram "Piekūns skrien debesīs" (Jauns Mēness), "Kiss from the Rose" (Seal), kā arī daudzas citas.

 Koncerts nav piemērots bērniem līdz 7 gadu vecumam.

 
Nav gaidāmo pasākumu