ZIEMASSVĒTKU OPTIMISTI /L.I. Purmaliete un M. Brūveris/

“Ziemassvētku optimisti”

Mārtiņa Brūvera un Lailas Ilzes Purmalietes iedvesmojošā koncertprogrammma pirmo reizi skanēs Cēsīs 26.decembrī plkst. 17.00 Cēsīs, CATA Kultūras namā.

 Koncerta moto - Viss labais un gaišais mums ir priekšā!  

Latvijas Nacionālā teātra aktieris Mārtiņš Brūveris ir izcils liriskais tenors un lielisks humora meistars. Pazīstams arī kā seriāla Ugunsgrēks" Gatis.  Koncertā skatītāji varēs tikties ar harizmātisko personību un skanīgās balss īpašnieci - dziedātāju un komponisti Lailu Ilzi Purmalieti. Viņa ir daudzu dažādu mūzikas žanru albumu autore, Klausītāji iemīlējuši tādas viņas dziesmas kā "Vējš aiziet raudādams", "Radio Skonto”, "Vidzemei", "Ziemassvētku planēta" u.c.

Koncertā skanēs jaunas un iemīļotas dziesmas J.Lūsēna, R.Macata, V.Zilvera aranžijās, ka arī dziesmas akustiskā versijā ģitāras pavadījumā.

Koncertprogrammā mākslinieki sagatavojuši arī dažādus jokus un iedvesmojošus stāstus.

Koncertā katrs atnākušais varēs sajust sirds siltumu, dzejas burvību, melodiju  dāsnumu, viedu atklāsmi un humora dzirksti. 

Mārtiņš Brūveris - “Ziemassvētki ir mīlestības laiks, kad mēs īpaši novērtējam līdzcilvēkus, kuri ir mums blakus un kāda tā ir dāvana. Man ir arī svarīgi, ka Ziemassvētu koncertā skanēs dziesmas tikai latviešu valodā, jo tikai savā valodā mēs patiesi varam sajust, domāt un “elpot brīvi”.

Mākslinieki uz koncertu aicina visa gadagājuma cilvēkus, kā arī ģimenes ar bērniem, tādēļ dāvina arī īpašas atlaides -

Bērniem līdz 12.g. vecumam un  pensionāriem - 50% atlaide.  Mazākiem bērniem, neaizņemot atsevišķu sēdvietu, biļete nav nepieciešama.

Materiālu sagatavoja Elizabete Trumpe

Informācija par koncertu un grupu pieteikumi pa tālr. 26481714

 
Nav gaidāmo pasākumu