Sevis izzināšanas seminārs “Piedodiet kungi, vakars dāmām”

Piecu personību – mūzikas producenta un izaugsmes trenera Arstarulsmirusa, vēdiskā filozofa Uģa Kuģa, izaugsmes trenera Zuargusa, psihoterapeites Ainas Poišas un mūziķa Ērika Upenieka – zināšanas ir apvienotas sevis pilnveidojošā un izzinošā seminārā sievietēm “Piedodiet kungi, vakars dāmām”. Četru stundu pasākuma norise paredzēta divās daļās ar papildus starpbrīžiem, kur pirmā daļa ir personības izaugsmes sesija “Sevis pašmotivācija”, savukārt otrā daļa – meditatīvs koncerts “Visuma skaņa”.

Personības izaugsmes sesijā “Sevis pašmotivācija” savu dzīves pieredzi un iekšējās pasaules uztveri paudīs Latvijā pieprasīti un atpazīstami speciālisti, kuru starpā ir filozofs, izaugsmes treneris, mūzikas producents un psihoterapeite. Galvenās sarunas tēmas būs emocionālais intelekts, sava spēka atgūšana, pareiza motivācijas apzināšana un radīšana, sievietes loma ģimenē, darbā un privātajā dzīvē (kā atrast laiku katrai no lomām) un atbildes meklēšana uz jautājumu – vai viegli būt sievietei?

Meditatīvo koncertu “Visuma skaņa” virtuozais ģitārists Ēriks Upenieks ir spējis radīt visuma frekvencē 432Hz, kas ir dabas skaņu frekvence. Īpašā koncertprogramma, kurā vijās ģitārspēle ar Latvijā ierakstītām dabas skaņām, spēs ikvienā klausītājā radīt iekšēju miera un pārdomu sajūtu. Ēriks par savu koncertprogrammu “Visuma skaņa” pauž, ka beidzot ir izdevies radīt programmu, kas nav jāvērtē, bet gan ir jāapstājas un jāizjūt sava esamība, savas vērtības un sevi.

 
Nav gaidāmo pasākumu