Fēliksa Ķiģeļa akustiskais koncerts

Novembrī un decembrī Fēlikss Ķiģelis ar grupu dosies jaunā singla “Pasaka” koncerttūrē, kuras laikā ar savām labākajām dziesmām un jauno singlu priecēs klausītājus. Fēlikss sniegs koncertus lielākajās Latvijas pilsētās, kā arī divus svētku koncertus 11. un 18. novembrī ārpus Latvijas robežām.
Jaunais singls “Pasaka” tapis Fēliksam sadarbojoties ar tekstu autoru Ivaru Sudmali. Dziesma ierakstīta “Sound Division Studios” ar ieraksta inžinieri Gintu Lundbergu. Dziesmai tapis arī videoklips, kura režisors ir Matīss Bērzs. Video tika filmēts Rundāles pilī un tā pirmizrāde būs skatāma 23.oktobrī draugiem.lv skatuve. Tāpat arī no 23. oktobra visās radiostacijās, kurās atskaņo mūziku latviešu valodā, varēs dzirdēt jauno dziesmu.
“Pasakas” koncerttūrē Fēlikss dosies ar savu grupu – Gati Ulmani (taustiņi), Matīsu Bērzu (bungas) un Ģirtu Eglīti (bass). Mūziķiem tūrē kā īpašie viesi pievienosies jaunā grupa “Rusted Wheel”, savukārt akustiskajā koncertā Rundāles pilī grupas skanējumu papildinās vokālais ansamblis “Cik dažādi”.

 
Nav gaidāmo pasākumu