RĀMI RITI meditatīvs etnomūzikas koncerts SAULES RĪTI, DIEVA RĪTI

Apvienojoties sešiem brīnišķīgiem, ar savu dzirksti, talantu, redzējumu un muzikālu sajūtu apveltītiem mūziķiem, izveidojusies muzikālā apvienība RĀMI RITI nāk pie saviem klausītājiem ar koncertprogrammu “Saules rīti, Dieva rīti”.

RĀMI RITI mūzikā savijas tautasdziesmu burvība ar latviski meditatīvu muzikālu skanējumu un ved klausītāju ceļojumā pie sevis, savas dvēseles. Tā ir mūzika, ar etnisku nokrāsu, kurā, kopā saplūsot balsīm, kokles, ģitāras, mandolīnas, stabules, flautas, perkusiju u.c.instrumentu krāsām, skanējumam, klausītājs nokļūst muzikālā vēstījumā, kurš tuvina gan pašam sev, gan savas zemes, tautas Dvēselītei, kura pilna ar mīlestību, gudrību un latvisko Dievsajūtu.

Koncerts  “Saules rīti, Dieva rīti” ietver gan RĀMI RITI jaunākā izdotā albuma dziesmas, gan pavisam jaunas kompozīcijas, kuras dodas pie klausītājiem pirmoreiz. Koncerta programmas kodolu veido tautasdziemas ar Inese Kozuliņas melodijām. Kā Inese pati saka: “Ja tautasdziesmu virtenīte salīp kopā ar melodiju, es to nevaru nedziedāt. Tā pati raisās, rodās un prasās tikt dziedāta”. Tomēr kopējo skanējumu rada katra Rāmi Riti mūziķa iekšējā dzirksts, spēlētais instruments un izteiksme mūzikā, kā arī dziedinošā 432 Hz frekvence, kurā dziesmas tiek atskaņotas. Pats nosaukums RĀMI RITI ietver un noskaņo klausītāju uz mieru un tai pat laikā iekšēju modrību un notikumu.
RĀMI RITI mūzika dod impulsu klausītājam izbaudīt, piedzīvot dvēseles mieru, saskaņu ar dabu, visu dzīvo apkārt un rimtu mīlestības sajūtu caur latviešu tautasdziesmām.

Koncertā piedalās: Inese Kozuliņa - balss, kokle, taustiņi; Arnolds Kārklis – balss, ģitāra, mandolīna; Ansis Jansons – kokle; Mārtiņš Miļevskis – balss, perkusijas; Alisa Klimanska – flautas; Kristīne Štikāne – balss.

Biļešu cena, iegādājoties līdz 25. septembrim - 12 EUR; no 26. septembra 15 EUR.

 
Nav gaidāmo pasākumu